CELEBRITIES

Η Vera Wang έγινε 73 και το γιόρτασε με το πιο ροζ πάρτι που έχετε δει


JTeam

30 Ιουνίου 2022

Η Vera Wang έγινε 73 και το γιόρτασε με το πιο ροζ πάρτι που έχετε δει
Η διάσημη σχεδιάστρια Vera Wang γιόρτασε τα 73α της γενέθλιά με ένα ιδιαίτερο party (με ΟΛΕΣ τις αποχρώσεις του ροζ)

Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι η Vera Wang δείχνει πολύ νεότερη και οι τελευταίες αναρτήσεις της από το party γενέθλιών της, το αποδεικνύουν. Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά φωτογραφιών από το πώς πέρασε με τους αγαπημένους της φίλους.

Η Vera Wang ξεχώρισε, φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο σε ροζ αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε με ένα φόρεμα, το οποίο είχε ένα άνοιγμα στη μέση και από μέσα είχε ένα σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ακόμη, ποζάρει και με ένα μπουκάλι από το νέο της «Rosé Prosecco» από τη σειρά κρασιών Vera Wang Party, ενώ το look της ολοκλήρωσε με μία τιάρα! Η τούρτα της είχε και αυτή ροζ αποχρώσεις και πολλές ροζ ανθοσυνθέσεις διακοσμούσαν το χώρο.

«Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου με τούρτες και καραόκε… και το νέο μου Rose Prosecco» έγραψε η Vera Wang στη λεζάντα των αναρτήσεών της.

Αν μας έλεγε η διάσημη σχεδιάστρια πάντως πως κλείνει τα 43, θα την πιστεύαμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS