CELEBRITIES

Η αρραβωνιαστικιά του Taylor Lautner αποκάλυψε ποιον πραγματικά ήθελε από το Twilight, με το πιο αστείο βίντεο


JTeam

1 Ιουλίου 2022

Η αρραβωνιαστικιά του Taylor Lautner αποκάλυψε ποιον πραγματικά ήθελε από το Twilight, με το πιο αστείο βίντεο
Instagram/TayDome
Τελικά η Tay Dome ήθελε άλλον από το Twilight

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ήδη, ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του Twilight, Taylor Lautner, είναι αρραβωνιασμένος με την 25χρονη Tay Dome, η οποία βρίσκεται εκτός του χώρου και είναι νοσοκόμα.

Μόλις όμως έκανε ένα από τα πιο αστεία βίντεο στο TikTok, ακολουθώντας ένα challenge που υπάρχει, στο οποίο φτιάχνεις ένα βίντεο για τον celebrity με τον οποίο ήσουν ερωτευμένη μικρή και στο τέλος δείχνεις αυτόν με τον οποίο κατέληξες.

Η Dome λοιπόν ανέβασε το ίδιο βίντεο με την ίδια και το παιδικό της crush, το οποίο δεν ήταν σίγουρα ο Taylor Lautner. Δεν ήταν όμως και κάποιος εντελώς άγνωστος. Ναι, σωστά μάντεψες. Ήταν ο συμπρωταγωνιστής του στο Twilight, Robert Pattinson.

Το ακόμα πιο αστείο ήταν η αντίδραση του ίδιου του Lautner, ο οποίος της σχολίασε από κάτω «Ήταν καιρός να κερδίσω κάτι», εννοώντας ότι ο Edward του είχε κλέψει την Bella στο Twilight. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS