CELEBRITIES

Ο Chris Evans έχει βάλει σκοπό ζωής να βρει την ιδανική σύντροφο. Καλή τύχη Chris


Κλέλια Φατούρου

19 Ιουλίου 2022

Ο Chris Evans έχει βάλει σκοπό ζωής να βρει την ιδανική σύντροφο. Καλή τύχη Chris
Instagram/Chris Evans
Ο Chris Evans αναζητά την ιδανική σύντροφο και δεν θα ηρεμήσει μέχρι να το πετύχει. Join the club

Ο Chris Evans βρίσκεται σε αναζήτηση της ιδανικής συντρόφου, αλλά πώς να του πούμε ότι αν ψάχνεις, δεν βρίσκεις;

Την περασμένη Παρασκευή, ο 41χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας The Gray Man (και παντοτινός Captain America της καρδιάς μας), που θα δούμε στο Netflix με την Ana de Armas και τον Ryan Gosling, δήλωσε σε συνέντευξη ότι αναζητά σύντροφο και το έχει βάλει σκοπό ζωής.

Όταν η De Armas τον ρώτησε τι είναι αυτό που έχει βάλει στόχο, ο Evans το σκέφτηκε για λίγο και της είπε ότι θα της δώσει μία πολύ καλή απάντηση. «Νομίζω ότι είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στο να βρω μία σύντροφο, κάποια με την οποία θα ζήσω μαζί. Αγαπώ τη δουλειά μου, βάζω όλο μου τον εαυτό αλλά αυτή η βιομηχανία είναι γεμάτη αμφισβήτηση και δισταγμούς».

Κατέληξε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι πλέον θέλει να δώσει τα πάντα σε μία σύντροφο και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βρει. Αν και του το ευχόμαστε από καρδιάς, ο έρωτας είναι κάτι που προκύπτει και δεν γίνεται να το κυνηγάς και να προσηλώνεσαι σε αυτό λες και είναι επαγγελματικός στόχος. Ωστόσο, μπορεί να έχει κάποιο κρυφό σχέδιο και να είναι κοντά να στο καταφέρει. Τι να πούμε κι εμείς;

Η τελευταία (γνωστή τουλάχιστον) σχέση του Chris Evans ήταν με την ηθοποιό και κωμικό Jenny Slate, σε μία on-off κατάσταση, από το 2016 έως το 2018. Στην ταινία του Netflix, που θα δούμε στην πλατφόρμα στις 22 Ιουλίου, ο ηθοποιός υποδύεται τον villain Lloyd Hansen, που κυνηγά τον πρώην συνεργάτη του, Sierra Six. «Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον στο επίπεδο του Chris Evans που να μπορεί να υποδυθεί τον κακό. Αλλά είναι σε αυτό το σημείο της καριέρας του που προτιμά να κάνει τον κακό αντί για τον ήρως και έτσι θα έχουμε δύο σπουδαίους ηθοποιούς σε αντίπαλα στρατόπεδα (εννοώντας τον Ryan Gosling)», τόνισε ο σκηνοθέτης Joe Russo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.