UPDATE #NOW

Blonde: Είναι η Ana de Armas ήδη η καλύτερη Marilyn Monroe που έχουμε δει;


Κλέλια Φατούρου

16 Ιουνίου 2022

Blonde: Είναι η Ana de Armas ήδη η καλύτερη Marilyn Monroe που έχουμε δει;
Η Ana de Armas θα υποδυθεί τη Marilyn Monroe σε ταινία του Netflix

Η Marilyn Monroe έφυγε από τη ζωή το 1962, αλλά η ταραχώδης ζωή της συνεχίζει να συναρπάζει, ίσως γιατί υπάρχει ακόμα ένα πέπλο μυστηρίου και αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

Πριν λίγα χρόνια είδαμε τη Michelle Williams να ενσαρκώνει την Monroe (όχι τρομερά πετυχημένα) και τώρα έφτασε η σειρά της Ισπανίδας Ana de Armas να πάρει τη σκυτάλη. Το trailer πάντως δείχει ότι μάλλον ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Η ταινία Blonde θα βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates, φτιάχνοντας ένα πορτραίτο της γνωστής ηθοποιού και τραγουδίστριας, βγαλμένο από το μυαλό της συγγραφέως.

Πώς από Norma Jeane Baker και κακοποιημένο παιδί μίας single μητέρας μετατράπηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα. Τη βλέπουμε να κλαίει και ξαφνικά να ξεσπά σε νευρικά γέλια. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Dominik, πάντως, υποσχέθηκε ότι θα είναι μία ταινία που θα προσβάλει σίγουρα τους πάντες και σκοπεύει να γράψει κινηματογραφική ιστορία, με ένα #metoo twist.

Jenny.Gr

«Όλη η ιδέα ήταν να αποτυπώσουμε λεπτομερώς ένα δράμα της παιδικής ηλικίας και να δείξουμε πώς αυτό το δράμα μπορεί να δημιουργήσει δύο εαυτούς. Τον ιδιωτικό και τον δημόσιο. Και πώς αυτός ο ενήλικας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πρόκειται για μία τραγωδία. Ένα ανεπιθύμητο παιδί γίνεται η πιο επιθυμητή γυναίκα και εκείνη καλείται να το διαχειριστεί. Σαν να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα, που τρέχει όλο και πιο γρήγορα», εξήγησε ο σκηνοθέτης για την ταινία που θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 17 ετών.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που το Blonde κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Το εντυπωσιακό cast συμπληρώνουν οι: Adrien Brody, Dede Gardner, Sara Paxton, Dan Butler ενώ στην παραγωγή θα συμμετάσχει ο Brad Pitt.