CELEBRITIES

Η Jennifer Garner μαθαίνει στις κόρες της να κοιτάζονται όσο λιγότερο γίνεται στον καθρέφτη


JTeam

1 Αυγούστου 2022

Η Jennifer Garner μαθαίνει στις κόρες της να κοιτάζονται όσο λιγότερο γίνεται στον καθρέφτη
«Να κοιτάζεστε όσο λιγότερο στον καθρέφτη, να μην έχετε εμμονή, και να ρίχνετε διαρκώς μια ματιά στον κόσμο γύρω σας ώστε να χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας εποικοδομητικά. Να είστε πολύ προσεκτικές με τις ενέσιμες θεραπείες προσώπου»

H Jennifer Garner στα 50 της, έχει αποδεχτεί εντελώς τον εαυτό της και στηρίζει πολύ το φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση. Αποφεύγει τις πλαστικές επεμβάσεις και η συμβουλή προς τις κόρες της, είναι να αποφεύγουν την υπερβολή.

Συγκεκριμένα, η star αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο Harper's Bazaar, μερικά top μυστικά ομορφιάς που σκοπεύει να περάσει και στις κόρες της, τη 16χρονη Violet και τη 13χρονη Seraphina, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην της σύντροφο, Ben Affleck.

Στην ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που ακολουθεί πιστά και θέλει να υιοθετήσουν και οι κόρες της, η ηθοποιός λέει:

«Η συμβουλή ομορφιάς μου είναι πάντα η ίδια: να κοιτάζεστε όσο λιγότερο στον καθρέφτη, να μην έχετε εμμονή, και να ρίχνετε διαρκώς μια ματιά στον κόσμο γύρω σας ώστε να χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας εποικοδομητικά. Όλοι μας έχουμε την τάση να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη περισσότερο απ' ό,τι έκαναν παλαιότερα οι άνθρωποι, και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό σε γεμίζει εμμονές αναφορικά με αλλαγές ή διορθώσεις στο πρόσωπό σου»

Και συνεχίζει: «Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι κοιταχτείτε λιγότερο στον καθρέφτη και να είστε προσεκτικές με τις ενέσιμες θεραπείες στο πρόσωπό σας. Να είστε πολύ, πολύ συνετές και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν κάνετε οποιαδήποτε επέμβαση. Μη σκεφτείτε ότι, "α, τώρα είμαι 37 και πρέπει να πειράξω το πρόσωπό μου". Δεν χρειάζεται επίσης να φοράτε τόσο πολύ makeup ή να έχετε διαρκώς φτιαγμένα τα μαλλιά σας».

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, για το botox που είχε κάνει στο πρόσωπό της: «Δεν ήθελα να έχω ένα πρόσωπο που μοιάζει σαν παγωμένο». Προτιμά καλύτερα να αποδέχεται τον εαυτό της, όπως ακριβώς είναι στο πέρασμα των χρόνων. Το 2021, είχε μιλήσει μάλιστα για όλες εκείνες τις στιγμές που δεν τα πάμε και τόσο καλά μαζί του.

«Όταν αρχίσετε να γίνεστε εξαιρετικά επικριτικοί με τον εαυτό σας, κάντε κάτι καλό για κάποιον άλλον, πηγαίνετε να γυμναστείτε ή απλώς μιλήστε και μη το κρατάτε μέσα σας». Όλα σωστά, Jennifer.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.