CELEBRITIES

Noella McMaher: Το νεαρότερο transgender μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


JTeam

22 Αυγούστου 2022

Noella McMaher: Το νεαρότερο transgender μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Η ιστορία της 10χρονης που άλλαξε φύλο και κάνει καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι πάντοτε ανατρεπτική και γράφει τους κανόνες στον κόσμο της μόδας. Φέτος τα βλέμματα στράφηκαν προς την Noella McMaher, η οποία εγινε το νεαρότερο transgender μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα.

Jenny.Gr
@thenoellabella

Όπως γράφει η Mirror, η Noella ξεκίνησε την μετάβασή της στην ηλικία των 4 ετών και τώρα ελπίζει να «κάνει τη διαφορά στον κόσμο της μόδας», εμπνέοντας και άλλα τρανς άτομα να «αποδεχτούν αυτό που πραγματικά είναι». Η Noella περπάτησε στην πασαρέλα της Νέας Υόρκης εκπροσωπώντας την Trans Clothing Company, με την ίδια να λέει:

«Νιώθω καλά που ήδη εμπνέω τα τρανς παιδιά να είναι ο εαυτός τους»

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που περπάτησε στην πασαρέλα, ενθουσιασμένη που είδε όλον τον κόσμο και τις κάμερες. Ξέρει ακριβώς πώς να δουλεύει σε ένα πλήθος. Είμαστε τόσο περήφανοι για τη Noella που αποτελεί το πρώτο τρανς παιδί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, βλέπουμε με δέος την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά της», τόνισε η μητέρα της.

Η ίδια, μάλιστα, εξήγησε ότι η Noella λαμβάνει ήδη πολλά μηνύματα από άλλα τρανς παιδιά που της ζητούν συμβουλές και υποστήριξη. Όπως είπε η μητέρα της, η Noella πάντα αντιμετωπιζόταν ως ένα προβληματικό παιδί, επειδή αρνούνταν να φορέσει "αγορίστικα" ρούχα.

Οι γονείς της Noella αισθάνονται ότι η ίδια είναι πολύ μικρή για να ξεκινήσει την ιατρική μετάβαση, αλλά την υποστηρίζουν στην κοινωνική της μετάβαση και εξερευνούν μαζί την ταυτότητά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.