CELEBRITIES

O Casey Affleck καλωσορίζει την JLo στην οικογένεια με ένα τρυφερό (και αστείο) post


JTeam

22 Αυγούστου 2022

O Casey Affleck καλωσορίζει την JLo στην οικογένεια με ένα τρυφερό (και αστείο) post
H ανάρτηση του Casey Affleck με το ζευγάρι από το 2002

Αισθητή ήταν η απουσία του Casey, από τον γάμο του αδερφού του Βen Affleck με την Jennifer Lopez, στην Τζόρτζια, ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε πως επανόρθωσε δημοσιεύοντας μια εικόνα από τα παλιά, και συγκεκριμένα από το 2002.

Σχεδόν δύο δεκαετίες λοιπόν, από τότε που διέκοψαν το αρραβώνα τους το 2003, οι Bennifer είπαν το «I do», περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους φίλους τους στο ιδιωτικό κτήμα του Ben στη Τζόρτζια. Η λίστα με τους καλεσμένους στον γάμο περιλάμβανε μια σειρά από διάσημα πρόσωπα, όπως οι George Clooney, Renee Zellweger και Matt Damon.

Αφού ο αδερφός του δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον γάμο, αποφάσισε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση με το ζευγάρι φέρνοντας αναμνήσεις από το παρελθόν:

“Τα καλά πράγματα αξίζει να τα περιμένουμε. Στην υγειά των ανατροπών και οι στροφές, των νέων αρχών και στην εύρεση νέων δεξαμενών παλιάς αγάπης. Καλωσόρισες στην οικογένεια. Ετοιμάσου για κάποια πραγματική δυσλειτουργία! Αστειεύομαι. Αστειεύομαι. Jen, είσαι ένα διαμάντι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!!!”.

Εντάξει Casey, το έσωσες, καλή δουλειά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.