CELEBRITIES

«Το έπαιζε τέλειος 30 χρόνια, αλλά είδαμε το αληθινό του πρόσωπο»: Ο Dave Chappelle σχολιάζει τον Will Smith (το λες και ειρωνεία)


Κλέλια Φατούρου

3 Σεπτεμβρίου 2022

«Το έπαιζε τέλειος 30 χρόνια, αλλά είδαμε το αληθινό του πρόσωπο»: Ο Dave Chappelle σχολιάζει τον Will Smith (το λες και ειρωνεία)
Ο κωμικός σχολιάζει τον Will Smith, και φυσικά χάνει το δίκιο του

Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στα Όσκαρ, όταν ο δεύτερος έκανε ένα άβολο και άστοχο σχόλιο για την αλωπεκία της συζύγου του πρώτου. 4 μήνες μετά, ο Smith ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα από ένα επίσης άβολο βίντεο και τώρα ο Chris Rock σχολιάζει εκείνο το βράδυ, έχοντας τη στήριξη του φίλου του, και επίσης κωμικού Dave Chappelle.

Οι δυο τους κάνουν comedy tour, βρέθηκαν στο Liverpool και αποφάσισαν να σχολιάσουν τον Will Smith στο άνοιγμα του live τους. Το πρόβλημα είναι ότι οι δύο άντρες μάς έχουν δώσει αρκετούς λόγους να πιστεύουμε ότι δεν είναι καλύτεροι από τον Will Smith. Και το απέδειξαν με αυτά που είπαν. «Ο τύπος με χαστούκισε για το καλύτερο αστείο που έχω πει ποτέ», ξεκίνησε ο Chris Rock. Εχμ, Chris μου, αν αυτό ήταν το καλύτερό σου, μάλλον ήρθε η ώρα να αποσυρθείς. Όλοι το θεωρήσαμε τραγικό και καθόλου αναγκαίο αστείο, απλώς ήσουν ο νικητής στην ιστορία, επειδή έφαγες μπουνιά.

Τον λόγο πήρε ο Dave Chappelle, που ειλικρινά, μετά από τα κύματα τρανσφοβίας του, δεν περίμενα πολλά. Περιμένω τη συνταξιοδότησή του, αλλά δεν τη βλέπω να έρχεται. «Είχαμε την εντύπωση ότι είχαμε να κάνουμε με έναν τέλειο άνθρωπο τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά έβγαλε τη μάσκα του και μάς έδειξε ότι είναι τόσο άσχημος όσο και εμείς οι υπόλοιποι. Όποιες και αν ήταν οι συνέπειες. Ελπίζω να μην ξαναβάλει τη μάσκα του και να αφήσει τον πραγματικό εαυτό του να αναπνεύσει. Βλέπω τον εαυτό μου και στις δύο πλευρές».

Εντάξει Dave, το καταλάβαμε. Το όλο σχόλιο έγινε για να ξεχάσουμε τις απίστευτες φοβικές δηλώσεις που έχεις κάνει (με τη μορφή κωμωδίας) και να δεχτούμε ότι δεν είσαι τέλειος. Μάς το λες όμως με έναν αρκετά ύπουλο τρόπο και κοίτα να δεις που τώρα συμπάθησα τον Will Smith. Καλά τα πήγατε παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.