CELEBRITIES

Τζούλια Ρόμπερτς: 5 ρόλοι που την ανέδειξαν ως τη «Βασίλισσα» των ρομαντικών κομεντί


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2022

Τζούλια Ρόμπερτς: 5 ρόλοι που την ανέδειξαν ως τη «Βασίλισσα» των ρομαντικών κομεντί
Με αφορμή τη μεγάλη επιστροφή της Τζούλια Ρόμπερτς στις ρομαντικές κομεντί με την ταινία «Εισιτήριο για τον Παράδεισο», πραγματοποιούμε ένα αφιέρωμα στους ρόλους που ανέδειξαν την Αμερικανίδα ηθοποιό ως την αδιαφιλονίκητη «Βασίλισσα» του είδους

Η μεγάλη επιστροφή της Julia Roberts στις ρομαντικές κομεντί- το είδος που την καθιέρωσε- είναι γεγονός. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό του μακροχρόνιου φίλου και συνεργάτη της, Τζορτζ Κλούνεϊ, στην ταινία «Εισιτήριο για τον Παράδεισο», η οποία και κυκλοφορεί από τις 8 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι ρομαντικές κομεντί ήταν εκείνες που έδωσαν στην ηθοποιό την απαραίτητη ώθηση στα πρώτα βήματα της καριέρας της. Από τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Mystic Pizza (1988), μια ιστορία ενηλικίωσης για τρεις έφηβες-εργαζόμενες στη πιτσαρία μιας μικρής πόλης του Κονέκτικατ, έως το «Pretty Woman» (1990), για μια ιερόδουλη που ερωτεύεται έναν εκατομμυριούχο, επιτυχία που την ανέδειξε ως ένα μεγάλο κινηματογραφικό αστέρι.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.