CELEBRITIES

Οι γιοι της Britney Spears την εγκατέλειψαν - «Νιώθω ότι ένα κομμάτι μέσα μου έχει πεθάνει»


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Οι γιοι της Britney Spears την εγκατέλειψαν - «Νιώθω ότι ένα κομμάτι μέσα μου έχει πεθάνει»
@variety
Άνοιξε και πάλι η Britney Spears το instagram της και μίλησε για τις τεταμένες σχέσεις της με τους δυο της γιους

Πριν από λίγες εβδομάδες η Britney Spears, είχε κλείσει τον λογαριασμό της στο instagram για λόγους ψυχικής υγείας, όπως είχε δηλώσει και αυτήν την φορά είπε να επιστρέψει και πάλι με δηλώσεις σχετικά με τους γιους της. Η pop star έχει κλείσει 7 φορές τον λογαριασμό της και ύστερα από μερικές ημέρες το ξανά ανοίγει, κάνοντας δηλώσεις για την ζωή της.

Τώρα μίλησε για τις τεταμένες σχέσεις με τους δυο της γιους, οι οποίοι όπως ισχυρίζεται την έχουν εγκαταλείψει και δεν τους βλέπει πια. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, έχει να τους δει για πάνω από έξι μήνες, με τον πρώην σύζυγο της να έχει την περισσότερη επιμέλεια.

Η Britney Spears απέκτησε τους δυο γιους της Sean Preston, 16 ετών, και Jayden James, 15 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline. Παντρεύτηκαν το 2004, ενώ η σχέση τους κράτησε μέχρι και το 2007, όπου και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Μέσα από το διαζύγιο τους, ο Kevin πλέον απέκτησε το 70% της επιμέλειας των παιδιών τους και η Spears το 40%.

Jenny.Gr
@pagesix

Σε ανάρτηση της όμως, η Britney δήλωσε σε μια σειρά από ηχητικά κλιπ που δημοσίευσε στο Instagram αργά το Σάββατο τα εξής:

«Κυριολεκτικά, δεν έχω πια σκοπό να ζω. Ήταν η χαρά μου. Ήταν τα πάντα μου (οι γιοι της). Ανυπομονώ να τους δω. Για αυτό ζω. Και ξαφνικά, έφυγαν», είπε η 40χρονη star. «Δεν καταλαβαίνω πώς είναι τόσο εύκολο για αυτούς, απλά να με κόψουν έτσι απλά. Δεν το καταλαβαίνω», συνέχισε στο ηχητικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Αύγουστο η διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της είχε φτάσει στο κόκκινο, όταν ο ίδιος δημοσιοποίησε βίντεο με την pop star να επιπλήττει τα παιδιά της. Οι γιοι της είχαν μάλιστα βγει να μιλήσουν στο 60 minutes Australia.

Jenny.Gr
@britneyspears

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.