CELEBRITIES

Britney Spears: Σε νέο βίντεο χορεύει και ξεσπά σε κλάματα - «Δεν είναι κατάρρευση, μ@λ@κες»


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

Britney Spears: Σε νέο βίντεο χορεύει και ξεσπά σε κλάματα - «Δεν είναι κατάρρευση, μ@λ@κες»
Ένα ακόμη ξέσπασμα από την Britney Spears, που ίσως και να ανησυχεί λίγο το κοινό της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Britney Spears φέρεται «κάπως» μπροστά στην κάμερα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη συμπεριφορά της και αυτό το «κάπως», με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο καθησυχαστικό. Άλλωστε η ίδια η Spears έχει μιλήσει ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας που εδώ και χρόνια την ταλαιπωρούν.

Σε νέο της βίντεο στο Instagram -το οποίο έχει κλείσει και ξανανοίξει πάνω από 6 - 7 φορές, πάλι για θέματα ψυχικής υγείας- αποφάσισε να χορέψει ξέφρενα, να δώσει τη δική της παράσταση και στη συνέχεια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Δεν είναι και η καλύτερη φάση της ζωής της, μιας και οι σχέσεις με τους δυο της γιους είναι τεταμένες και τα παιδιά της έχουν φύγει από το σπίτι και έχουν επιλέξει να μένουν με τον πρώην σύζυγο της, Kevin Federline. Στο βίντεο αυτό λέει εμφατικά πως το κλάμα: «Δεν είναι κατάρρευση, μ@λ@κες». «Είναι απελευθέρωση που τη χρειαζόμουν εδώ και πολύ καιρό! Πνευματική εμπειρία σίγουρα! Νομίζω ότι πρέπει να το κάνω πιο συχνά!», συνεχίζει.

Οι θαυμαστές της 41χρονης pop star δεν εξεπλάγην από το βίντεο, στο οποίο χορεύει ξέφρενα το τραγούδι «SOS» της Indila, και έπειτα ξεσπά σε κλάματα, καθώς είναι κάτι το οποίο έχε ξανακάνει στο παρελθόν. Ωστόσο στα σχόλια αρκετοί έδειξαν την ανησυχία τους για την ψυχική της υγεία.

Κάποια από τα σχόλια στο νέο βίντεο της Britney Spears

«Αυτή η γυναίκα χρειάζεται βοήθεια πριν να είναι πολύ αργά», σχολίασε ένας θαυμαστής, προσθέτοντας: «Αν την αγαπάτε, σταματήστε να ενθαρρύνετε αυτή τη συμπεριφορά».

«Αχ, Britney, χρειάζεσαι πραγματικά βοήθεια. Και όχι δεν είμαι hater που το λέω, αντίθετα θέλουμε το καλό της. Νιώθω ότι δεν έχει κανέναν», συμφώνησε άλλος φαν.

«Παιδιά, αυτή δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά... έχει περάσει τόσα πολλά και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι έτοιμη να το χάσει. Είναι θλιβερό», πρόσθεσε κάποιος τρίτος.

Βέβαια υπήρχαν και εκείνοι που κατά κάποιον τρόπο στήριξαν την τραγουδίστρια για το γεγονός, ότι δεν κρύβει τα συναισθήματα της και επιλέγει να τα εκφράζει:

«Αν δεν απελευθερώσουμε τα δάκρυά μας, συσσωρεύονται και αποθηκεύονται ως πόνος. Νιώθω δέος για το πώς επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου», είπε κάποιος. «Το κλάμα έχει να κάνει με την πνευματική απελευθέρωση. Είναι ισχυρή μορφή θεραπείας, αγάπη μου. Συνέχισε να θεραπεύεσαι. Είσαι αξιοθαύμαστη», έγραψε ένας άλλος.

Η ανάρτηση της Spears ήρθε λίγες ώρες πριν δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες με τους γιους της, Sean Preston, 17 ετών και Jayden James, 16 ετών, με αφορμή τα γενέθλιά του.

«Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ!», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών με τους γιους της, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Kevin. «Αυτές οι φωτογραφίες είναι από πέρυσι!», πρόσθεσε. Ωστόσο, λίγο αργότερα διέγραψε την ανάρτηση, ως συνήθως.

Jenny.Gr

Ο πατέρας τους αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα παιδιά επέλεξαν να μην βλέπουν τη μητέρα τους εδώ και μήνες επειδή ντρέπονται για το γυμνό περιεχόμενο που δημοσιεύει στο ίντερνετ από τότε που έληξε η κηδεμονία της.

Ενώ επίσης, δεν παρευρέθηκαν στο γάμο της μητέρας του με τον Sam Asghari, τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.