CELEBRITIES

Ο Βrad Pitt θεωρεί πως αυτοί οι 2 είναι οι ομορφότεροι ηθοποιοί του Hollywood


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Βrad Pitt θεωρεί πως αυτοί οι 2 είναι οι ομορφότεροι ηθοποιοί του Hollywood
Splashnews
Aπαντά σε δύσκολη ερώτηση και αφήνει τον εαυτό του απ' έξω ο Brad Pitt

Ένα κλιπάκι με τον Brad Pitt κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ο ηθοποιός δίνει συνέντευξη και έρχεται η στιγμή που τον ρωτάνε για τους πιο ωραίους ηθοποιούς είτε εν ζωή είτε όχι. Ο Pitt τότε, αφού βγάζει έναν αναστεναγμό, δείχνοντας πως αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, απαντά:

«Ξέρεις... στον κόσμο της υποκριτικής, γιατί αυτή είναι και η δουλειά μου, ο άνθρωπος που μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό είναι ο Paul Newman», είπε αρχικά ο Pitt. Eνώ ο θαυμασμός του για τον Newman δεν σταματά εδώ. Πέρα από το γεγονός πως τον αποκάλεσε «πραγματικά ξεχωριστό, χαρισματικό, ζεστό και αληθινό άνθρωπο», είπε ότι μεγάλωσε και γέρασε με πολλή χάρη.

Σαν δεύτερο όνομα ανέφερε τον George Clooney, λέγοντας «γιατί όχι;».

«Πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει, και αυτή τη φορά θα πάω από την άλλη πλευρά», πρόσθεσε ο Pitt. «George, αυτό είναι για σένα», είπε επίσης πριν τελειώσει το βίντεο.

Tο επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Brad Pitt είναι νέα σειρά περιποίησης και αντιγήρανσης

Nα σημειωθεί τέλος, πως ο Pitt είναι έτοιμος για το νέο του επιχειρηματικό βήμα (μετά τα τόσα πολλά που έχει ήδη κάνει) και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα skincare σειρά, με προϊόντα αντιγήρανσης για άντρες και γυναίκες. Η genderless αυτή σειρά περιποίησης ονομάζεται Le Domaine και είναι σε συνεργασία με την ήδη υπάρχουσα εταιρεία κρασιού του στη Γαλλία, τη Château Beaucastel.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Le Domaine, η νέα σειρά προϊόντων βασίζεται σε αντιοξειδωτικά με βάση το σταφύλι, καθώς και άλλα συστατικά που βοηθούν στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS