CELEBRITIES

Η Drew Barrymore θα μπορούσε να μείνει χωρίς σεξ για χρόνια: «Τι τρέχει με μένα;»


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

Η Drew Barrymore θα μπορούσε να μείνει χωρίς σεξ για χρόνια: «Τι τρέχει με μένα;»
Splash News
«Τι δεν πάει καλά με μένα που οι 6 μήνες μου φαίνονται λίγοι;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός για την άποψή της γύρω από την αποχή και το σεξ

Στο παρελθόν, έχει εξηγήσει όλους τους λόγους που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά και τώρα δηλώνει πως θα μπορούσε άνετα να μην κάνει σεξ για χρόνια. Η Drew Barrymore τα έχει εντελώς καλά με την αποχή (από το σεξ) και την εγκράτεια αφού πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι το να κάνεις έρωτα, δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά μας.

Η 47χρονη star έκανε την παραπάνω δήλωση, αστειευόμενη, μιλώντας στο "The Drew Barrymore Show", που παρουσιάζει η ίδια. Οι τοποθετήσεις της έγιναν λίγο μετά την αποκάλυψη του ηθοποιού Andrew Garfield, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι έκανε αποχή από το σεξ για ένα εξάμηνο, όσο προετοιμαζόταν να υποδυθεί έναν ιερέα στην ταινία "Silence" του Martin Scorsese.

O ίδιος μάλιστα έκανε σκληρή νηστεία για καιρό, προκειμένου να μπορέσει να ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιησουίτη ιερέα του 17ου αιώνα. «Ήταν μια μοναδική εμπειρία, πολύ άγρια. Νήστευα από τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Barrymore ωστόσο δεν έδειξε καμία έκπληξη με αυτά που άκουσε, σχολιάζοντας μόνο: «Ναι, και;». Τότε ήταν που ο καλεσμένος της, Ross Matthews, σχολίασε: «Άρα η Drew Barrymore αντέχει 6 μήνες χωρίς σεξ;», με την ηθοποιό να τον διορθώνει, λέγοντας: «Αντέχω χρόνια ολόκληρα».

Στη συνέχεια ωστόσο, η star ρώτησε τον εαυτό της και το κοινό, «τι δεν πάει καλά με εκείνη». Η Drew ήταν παντρεμένη με τον Will Kopelman από το 2012 μέχρι το 2016, μαζί με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Olive και Frankie και όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, το διαζύγιο ήταν για εκείνη ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει ζήσει ποτέ στη ζωή της.

Παρόλο που ο Kopelman παντρεύτηκε ξανά από τότε, η star λατρεύει τη νέα σύζυγο του πρώην της, τη διεκδικεί όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά και τη θέλει για κολλητή της. Όμως, δεν θα ήθελε να παντρευτεί ποτέ ξανά, αναφέροντας: «Δεν είναι ότι δεν είσαι πια ρομαντικός ή ότι κρίνεις τους άλλους και δεν θες να πας στους γάμους τους. Απλά συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι καλός σε αυτό το πράγμα και δεν θες να το δοκιμάσεις άλλο. Όταν χωρίζεις, χωρίζεις και δεν είναι το μεγαλύτερο ζήτημα σε όλο τον κόσμο αλλά σίγουρα το διαζύγιο είναι κάπως... και δεν θέλω να ξαναμπώ στη διαδικασία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.