CELEBRITIES

Η Drew Barrymore πήρε συνέντευξη από τον πρώην της Justin Long, 12 χρόνια μετά τον χωρισμό τους


Κλέλια Φατούρου

14 Σεπτεμβρίου 2022

Η Drew Barrymore πήρε συνέντευξη από τον πρώην της Justin Long, 12 χρόνια μετά τον χωρισμό τους
Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει πολιτισμός, δες αυτό το βίντεο

Αν έχεις χωρίσει και δεν θες να πεις ούτε καλημέρα στον πρώην σου, η Drew Barrymore είναι εδώ για να σου δώσει μερικά μαθήματα σχέσεων.

Ο καλεσμένος του τελευταίου επεισοδίου του "The Drew Barrymore Show" ήταν ο πρώην της, Justin Long, με τον οποίο ήταν σε μία on/off σχέση, από το 2007 έως το 2010. Το βίντεο της συνάντησής τους ήταν ό,τι πιο γλυκό και συναισθηματικό είδαμε σήμερα, κυρίως γιατί υπήρχε ειλικρινής και αμοιβαία αγάπη.

Να πούμε βέβαια ότι βοηθά το ότι οι δύο ηθοποιοί χώρισαν πριν από 12 χρόνια και το ότι ο Justin Long είναι αυτή η υπέροχη προσωπικότητα. Η συνάντησή τους ξεκινά με δάκρυα συγκίνησης και πολύ τρυφερές αγκαλιές. Αν και είδαμε λίγα, το πρώην ζευγάρι μάς έβαλε στη σχέση τους και στο πόσο το γέλιο και η κοινή αίσθηση του χιούμορ τους έφερε κοντά.

«Περνούσαμε τόσο ωραία. Ήμασταν όμως τόσο ηδονιστές και ανώριμοι. Τα φτιάχναμε, χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε. Ήταν χάος- αλλά κυρίως διασκέδαση!», λέει η Drew ενώ θυμούνται στιγμές από επιτραπέζια με τον Tarantino. Όπως αναφέρθηκαν και σε μία συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός τον περασμένο Απρίλιο, λέγοντας πόσο πολύ ερωτευμένη με τον Long και πόσο χιούμορ έχει. Εκείνος της είπε ότι το είδε από την τηλεόραση και μιλούσε στην οθόνη λέγοντας «Όχι, εσύ έχεις περισσότερο χιούμορ».

Αν και βρέθηκαν με αφορμή τη νέα ταινία του, "Barbarian", για την οποία τον αποθέωσε, η κουβέντα έμεινε αναπόφευκτα στην αγάπη που μοιράζονται ακόμα. «Πού πηγαίνει όλη αυτή η φιλία όταν τελειώνει ο έρωτας;», αναρωτήθηκε η Drew ενώ ο Justin της σκούπιζε τα δάκρυα. Μίλησαν για τον αμοιβαίο σεβασμό που τρέφουν αλλά και για το πόσο έχουν αλλάξει από αυτό που ήταν πριν 15 χρόνια.

Και επειδή μιλάμε για πολύ υψηλό επίπεδο εδώ, στο τέλος, η Barrymore τον συνεχάρη που έχει σχέση με την Kate Bosworth, εκείνος της είπε ότι η κοπέλα του είναι τεράστια θαυμάστριά της και κανόνισαν να αράξουν όλοι μαζί. Αυτό είναι πολιτισμός φίλοι μου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.