UPDATE #NOW

Η Drew Barrymore νόμιζε ότι ο E.T ο εξωγήινος ήταν αληθινός και του μιλούσε στα γυρίσματα


Κλέλια Φατούρου

20 Απριλίου 2022

Η Drew Barrymore νόμιζε ότι ο E.T ο εξωγήινος ήταν αληθινός και του μιλούσε στα γυρίσματα
Η γλυκιά ιστορία της Drew Barrymore από την εποχή του E.T του Εξωγήινου

Σε περίπτωση που δεν θεωρούσες ήδη την Drew Barrymore πάρα πολύ γλυκιά, η αποκάλυψη που μόλις έκανε η κινηματογραφική μαμά της, Dee Wallace, είναι το awwww της ημέρας.

Η 47χρονη ηθοποιός έχει το δικό της ομώνυμο σόου, μέσα από το οποίο μοιράζεται διάφορες προσωπικές ιστορίες με χιούμορ και αισιοδοξία και έχει πάντα ιδιαίτερους καλεσμένους. Στο τελευταίο "The Drew Barrymore Show", η μαμά της από το E.T ήταν η καλεσμένη, με αφορμή την 40η επέτειο της ταινίας, που στιγμάτισε την παιδική μας ηλικία.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο στούντιο και θυμήθηκαν διάφορες στιγμές από εκείνη την εποχή. Η καλύτερη ανάμνηση ήταν όταν μίλησαν για τη σχέση της 6χρονης τότε Drew με τον εξωγήινο-συμπρωταγωνιστή της. Όταν την είδαν σε ένα διάλειμμα να του μιλάει σε μία γωνία, ο σκηνοθέτης Steven Spielberg αποφάσισε ότι θα υπάρχουν δύο άνθρωποι σε βάρδιες για να «ζωντανεύουν» τον E.T όταν θα τον πλησιάζει η Drew.

Στη σκηνή του θανάτου που έπρεπε να γυρίσουν, η μαμά της Dee, την πλησίασε και της είπε: «Τώρα θα γυρίσουμε τη σκηνή του E.T όπου πεθαίνει, αλλά το ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Απλώς είναι ηθοποιός σαν εμάς». Η μικρή Drew της είπε: «Μα με περνάς για χαζή; Το ξέρω». Όταν όμως μπήκαν στο σετ και η μικρή τον αντίκρυσε, ξέσπασε σε γοερά κλάματα και φώναξε στην Dee ότι ο E.T πεθαίνει. Μία πραγματικά υπέροχη ιστορία από την εποχή της αθωότητας μίας ηθοποιού που έχει ζήσει πολλές ζωές σε μία.