CELEBRITIES

House of Gucci: H Lady Gaga γύρισε ερωτική σκηνή με τη Salma Hayek αλλά κόπηκε στο μοντάζ


JTeam

27 Ιανουαρίου 2022

House of Gucci: H Lady Gaga γύρισε ερωτική σκηνή με τη Salma Hayek αλλά κόπηκε στο μοντάζ
Προσοχή, αυτό το άρθρο περιέχει spoilers

Όταν η Lady Gaga αποφασίζει να μιλήσει, δεν τη σταματά τίποτα. Στη συνέντευξη που έδωσε στον Jimmy Kimmel, λοιπόν, αποκάλυψε ότι γύρισε ερωτική σκηνή με τη Salma Hayek για την τελευταία τους ταινία, House of Gucci, όμως τελικά ποτέ δεν την είδαμε στη μεγάλη οθόνη.

Γιατί αποφάσισαν να κόψουν τη σκηνή, άραγε; Και ποιος πήρε την απόφαση αυτή;

«Όχι εγώ», εξήγησε η Gaga. «Δε θα ξεχάσω τη στιγμή που το είπα στη Salma. Της είπα “ΟΚ, άκου, πριν γυρίσουμε τη σκηνή, θέλω τη συγκατάθεσή σου να κάνουμε κάτι μαζί” και εκείνη συμφώνησε. “Τι θες να κάνουμε”, με ρώτησε και της είπα ότι “σκεφτόμουν, ξέρεις, όταν η σφαίρα χτυπήσει τον Maurizio, και σε πάρουν να σου πουν ότι είναι νεκρός, να έρθω και να σε φιλήσω”».

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς περιέγραψαν την ιδέα τους στον σκηνοθέτη Ridley Scott κ αι τη σύζυγό του, Giannina, η οποία ήταν παραγωγός της ταινίας και προσπαθούσε να τη γυρίσει εδώ και 20 χρόνια. Εκείνοι συμφώνησαν, οι δυο γυναίκες το έκαναν, η σκηνή βγήκε τέλεια. Αλλά κόπηκε στο μοντάζ.

«Ήταν απίστευτη σκηνή», συνέχισε η καλλιτέχνιδα. «Περπατάει γύρω γύρω στο σπίτι και η κάμερα ακολουθεί τα πόδια της και οι γάτες ακολουθούν την ίδια, και η Salma, για να κάνει τις γάτες να την ακολουθήσουν, είχε βάλει γατοτροφή στις μπότες της. Οπότε περπατάει και οι γάτες την ακολουθούν… και είναι περιτριγυρισμένη από γάτες κι αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Φίλησα τη Salma Hayek, οπότε είμαι αυτό το ενοχλητικό παιδί στο σχολείο που καυχιέται γιατί βγήκε με το δημοφιλές κορίτσι, αλλά δεν έχει αποδείξεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.