UPDATE #NOW

Simone Ashley: Από την εφηβεία του Sex Education, στην ενηλικίωση του Bridgerton


Κλέλια Φατούρου

19 Απριλίου 2022

Simone Ashley: Από την εφηβεία του Sex Education, στην ενηλικίωση του Bridgerton
Elle USA/Christina Ebenezer
Η 27χρονη ηθοποιός είναι το πιο hot πρόσωπο της τηλεόρασης αυτήν τη στιγμή, και το οφείλει στο Bridgerton. Πώς όχι άλλωστε, όταν στη 2η σεζόν της υπέρ-επιτυχημένης σειράς του Netflix, η "Kate Sharma" της κλέβει όλα τα βλέμματα, αλλά και τις καρδιές.

Η 27χρονη Simone Ashley ζει στο Λονδίνο με τον σκύλο της, αλλά της λείπει πολύ το Los Angeles, το μέρος που επισκεπτόταν συχνά για να δει τους συγγενείς της. Όταν ήταν έφηβη, γράφτηκε σε πρακτορείο μόντελινγκ αλλά, όπως λέει στο Elle US, τους δήλωσε ρητά ότι η ηθοποιία είναι αυτό που την ενδιαφέρει.

Μετά από αμέτρητες οντισιόν και μικρούς ρόλους σε σειρές, το μεγάλο μπαμ έγινε πριν από 3 χρόνια, με τη συμμετοχή της στο Sex Education, τη σειρά του Netflix που εξερευνά τη σεξουαλικότητα και τα ζητήματα εφηβείας, χωρίς φόβο και πάθος. Εκεί υποδύεται το mean girl Olivia Hanan, αν και η ίδια ήταν πολύ πιο αθώα στην αντίστοιχη ηλικία.

Αυτή η σειρά (μαζί και η πανδημία) ήταν που την βοήθησε να εξελιχθεί και να μεγαλώσει. «Όταν μπαίνεις ξαφνικά με τόση φόρα σε αυτόν τον χώρο, ειδικά όταν είσαι νέα γυναίκα, μαθαίνεις γρήγορα πώς να προσέχεις τον εαυτό σου. Πώς να χρησιμοποιείς τη φωνή σου, να βάζεις όρια και να υπερασπίζεσαι μόνη σου τον εαυτό σου». Έχει νιώσει εξάλλου πώς είναι να ζεις και να αλλάζεις τόπο διαμονής μόνη σου. Το απολάμβανε όμως πάντα και έπαιρνε τα θετικά της κατάστασης.

Μεγάλωσε στο Surrey, σε ένα πολύ ήσυχο σπίτι, όπως το χαρακτηρίζει, αλλά με μπόλικη μουσική στο background. Οι γονείς της είχαν ένα πικάπ και όλη μέρα έπαιζε Rolling Stones, Doors και Fleetwood Mac. Μεγάλωσε επίσης βλέποντας συνέχεια τις κλασικές ταινίες Disney, μέχρι που είδε το Kill Bill στην εφηβεία της. Τότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Jenny.Gr
Elle USA/Christina Ebenezer

Το κεφάλαιο Bridgerton

Η αλήθεια είναι ότι νιώθει μία ταύτιση με την Kate Sharma που υποδύεται. Αυτός ο δυναμισμός, η ανάγκη να υπερασπίζεται τον εαυτό τους και η διπλή εθνικότητα, την έφεραν πιο κοντά στον ρόλο. Ο 2ος κύκλος του Bridgerton αφηγείται την ερωτική ιστορία του Anthony Bridgerton (μεγάλος αδερφός της Daphne) και της Kate. Σύμφωνα με τις κριτικές, η δική τους ιστορία (η οποία βασίζεται στο αντίστοιχο βιβλίο της σειράς) είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την πρώτη, κι ας μην έχει τον Rege-Jean Page.

«Νομίζω ότι εκείνη και ο Anthony καθρεφτίζουν ο ένας το άλλο, επειδή εκείνος είναι πάντα σε θέση ισχύος αλλά βρίσκουν το ταίρι τους. Πολλοί θα ταυτιστούν με αυτό το στιλ σχέσης, που ξεκινά με το "Χριστέ μου, σε μισώ"». Ως Simone όμως, δεν μπορεί να το καταλάβει. Συγκινήθηκε όταν είδε για πρώτη φορά τη σειρά ολοκληρωμένη, ειδικά τον πρώτο χορό με τον Johnathan Bailey. «Έχουμε μία υπέροχη ομάδα αλλά όλα καταλήγουν σε εμένα και τη Simone. Είναι η ιδανική Kate και τα μάτια της σου διηγούνται χιλιάδες ιστορίες», έχει να πει για εκείνη ο Bailey. Η Simone πάντως ήρθε για να μείνει και το Bridgerton είναι μόνο η αρχή.

Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη στο ELLE

TAGS