CELEBRITIES

Η Megan Rapinoe είναι το (style) icon που έλειπε από τη Victoria's Secret


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Η Megan Rapinoe είναι το (style) icon που έλειπε από τη Victoria's Secret
Victoria's Secret
Η Megan Rapinoe μιλά για το στιλ στη νέα καμπάνια Victoria's Secret

Η Megan Rapinoe είναι μια εμβληματική παίκτρια του USWNT. H θρυλική φόργουορντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας. Ωστόσο, η Rapinoe δεν είναι απλώς ένα icon του αθλητισμού αλλά και ένα style icon.

Καθώς είναι κομψή και διαθέτει αυτοπεποίθηση, πολλά brands ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ θέλουν να τα εκπροσωπήσει. Κάπως έτσι, η Rapinoe διάλεξε τα αγαπημένα της κομμάτια από τη νέα συλλογή «Victoria’s Secret» στο The Megan Rapinoe Edit και μοιράστηκε τις σκέψεις της για το στιλ.

«Μου αρέσει να ντύνομαι και να μαζεύω διαφορετικά ρούχα, μερικές φορές είναι τυφώνας, μερικές φορές είναι πολύ απλό, μερικές φορές είναι κάπως άγριο. Απλά φοράω αυτό που μου αρέσει», λέει. Αντλεί έμπνευση από οπουδήποτε, γιατί για εκείνη το styling είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα.

Πώς ορίζει το σέξι; «Νομίζω ότι όταν νιώθεις άνετα, με αυτό που φοράς, με το δικό σου δέρμα, με το ποιος είσαι, τότε το σέξι μπορεί να έρθει από μέσα σου», δηλώνει η διάσημη παίκτρια ποδοσφαίρου και ακτιβίστρια.

Η Rapinoe αγαπά να φορά άνετα ρούχα με τα οποία μπορεί να αισθάνεται ελεύθερη και προτείνει το ίδιο και στους άλλους.

Στο βίντεο της καμπάνιας της Victoria's Secret εμφανίζεται να φορά ένα minimal look με τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και λευκά loafers.

H Rapinoe έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα ενδιαφέροντα ονόματα που έχει επιστρατεύσει το brand στα πλαίσια της νέας στρατηγικής του που αγκαλιάζει την διαφορετικότητα. Η Rapinoe η οποία ανήκει στην LGBTQ κοινότητα έρχεται να εκπροσωπήσει ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

Είναι το style icon που έλειπε από τη Victoria's Secret.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.