CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: Έφυγε εκτάκτως από event λόγω θανάτου στην οικογένειά της


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2022

Sarah Jessica Parker: Έφυγε εκτάκτως από event λόγω θανάτου στην οικογένειά της
Έκτακτη οικογενειακή ανάγκη ισχυρίστηκε η ηθοποιός και λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν και τα δυσάρεστα νέα για την οικογένεια της Sarah Jessica Parker

Η πρωταγωνίστρια του Sex & the City, έχει έντονη δράση σε εκδηλώσεις και gala της Νέας Υόρκης, αποτελώντας πολλές φορές και μια από τις διοργανώτριες. Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, η Sarah Jessica Parker εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Hocus Pocus 2, μαζί με τις δυο δίδυμες της κόρες (13 ετών) και τον σύντροφο της.

Jenny.Gr
@abcnews

Πριν καλά καλά προλάβει να φωτογραφηθεί και να δώσεις τις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους, η γνωστή ηθοποιός χρειάστηκε να αποχωρήσει από την εκδήλωση, λόγω οικογενειακής έκτακτης ανάγκης, όπως δήλωσε.Την ίδια μέρα, δεν παρευρέθηκε, στο New York Ballet 2022 Fall Fashion Gala, στο Lincoln Center, όπου επρόκειτο να τιμηθεί και μάλιστα είναι και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της NYCB. Ήταν επίσης εκείνη που εμπνεύστηκε τη διοργάνωση του Fall Fashion Gala, που γιορτάστηκε για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία.

Τι ακριβώς συνέβη λοιπόν και η Sarah Jessica Parker έπρεπε να αφήσει όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις; Η ηθοποιός θέλησε να βρεθεί κοντά στην μητέρα της και την οικογένεια της, αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος της πατριός.

Η οικογένεια της Parker εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του Paul Giffin Forste.

«Η οικογένειά μας με λύπη ανακοινώνει ότι έπειτα από μια απροσδόκητη ασθένεια, που εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, ο Paul Giffin Forste πέθανε χθες σε ηλικία 76 ετών» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Στις τελευταίες στιγμές του ήταν περιτριγυρισμένος από την 54χρονη λατρεμένη σύζυγό του Barbara και τα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένης της Sarah Jessica Parker».

«Ο Paul θα μείνει στη μνήμη μας με το πνεύμα της στοργικής καλοσύνης, την ιδιαίτερη χαρά του για τα 13 εγγόνια του και τη σταθερή του πίστη στο να γίνει ο κόσμος πιο φιλανθρωπικός, ανεκτικός και όμορφος τόπος για όλους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.