CELEBRITIES

Ο Christian Bale προσπάθησε να τραγουδήσει με την Taylor Swift, αλλά ο σκηνοθέτης του είπε «να σκάσει»


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Ο Christian Bale προσπάθησε να τραγουδήσει με την Taylor Swift, αλλά ο σκηνοθέτης του είπε «να σκάσει»
H παρέμβαση του σκηνοθέτη David O. Russell στον Christian Bale, προκειμένου να αναδειχθεί η φωνή της Taylor Swift στο ντουέτο για την ταινία «Amsterdam»

Στο καστ της νέας ταινίας του David O. Russell «Amsterdam», πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Christian Bale, ενώ συμμετέχει και η pop star Taylor Swift σε έναν σύντομο αλλά ιδιαίτερο ρόλο. Το καστ συμπληρώνουν οι Margot Robbie, Robert De Niro, Anya Taylor Joy και άλλοι. All-star καταστάσεις, δηλαδή.

Jenny.Gr

Όσο αφορά στην ταινία, το «Amsterdam» είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα της δεκαετίας του 1930. Τρεις φίλοι, ένας γιατρός, μια νοσοκόμα και ένας δικηγόρος μπλέκονται σε μια απίθανη υπόθεση, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πιο σοκαριστικής, μυστικής πλεκτάνης που έγινε ποτέ στην αμερικάνικη ιστορία.

Στα γυρίσματα της ταινίας, υπήρξε και μια συνεργασία μεταξύ του Christian Bale και της Taylor Swift, για ένα ντουέτο το οποίο τελικά, δεν πήγε και πολύ καλά. Όπως αποκάλυψε ο Bale σε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, ο ίδιος θέλησε γεμάτος ενθουσιασμό να εντυπωσιάσει τα δυο του παιδιά, λέγοντας πως τραγούδησε με την superstar Swift.

Jenny.Gr

Όταν όμως ο Christian Bale και ο John David Washington ξεκίνησαν να τραγουδούν για το κομμάτι, ο Russell παρενέβη και τους είπε «απλά σκάστε και ας αφήσουμε την Taylor να αναλάβει αυτό το κομμάτι».

Η Swift μάλιστα φαίνεται να βρίσκεται στα καλύτερά της, αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 10ο άλμπουμ της με τίτλο “Midnights”, το οποίο αναμένεται στις 21/10.

Επιστρέφοντας στο συμβάν με το ντουέτο, ο David O. Russell, όχι μόνο παρενέβη και ζήτησε από τους ηθοποιούς να "σκάσουν", αλλά μάλιστα δήλωσε πως με τις άσχημες και βαριές φωνές τους, δεν αφήνουν την αγγελική φωνή της Swift να αναδειχθεί.

Το κορυφαίο όλων όμως, είναι πως και δεν πήγε καλά το ντουέτο τους, αλλά και τα παιδιά του Christian Bale δεν εντυπωσιάστηκαν καν από τη συνεργασία του με την Taylor Swift. Όταν τους το ανακοίνωσε τον ρώτησαν με έκπληξη: «Μα γιατί να το κάνεις αυτό;», μάλλον επειδή έχουν την ίδια γνώμη με τον Russell για τη φωνή του μπαμπά τους.

Το «Amsterdam» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.