UPDATE #NOW

Στο "Amsterdam" πρωταγωνιστεί όλο το Hollywood και η Taylor Swift


Κλέλια Φατούρου

7 Ιουλίου 2022

Στο "Amsterdam" πρωταγωνιστεί όλο το Hollywood και η Taylor Swift
Ένα 30s θρίλερ με ένα εντυπωσιακό cast έρχεται τον Νοέμβριο

Η Margot Robbie δεν είναι μόνο Barbie. Υποδύεται και τη νοσοκόμα στο νέο θρίλερ του David O. Russell, Amsterdam, και συμπρωταγωνιστεί με τους Chris Rock και τον Christian Bale.

«Έχετε έναν νεκρό λευκό άντρα σε ένα κουτί. Χωρίς καν κάλυμμα. Ποιος νομίζετε ότι θα μπλέξει από εμάς;», διερωτάται ο Rock στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε. Το θρίλερ που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '30 περιγράφεται ως «μία συναρπαστική και ιντριγκαδόρικη ιστορία που μπλέκει μοναδικά τη φαντασία με πραγματικά ιστορικά στοιχεία».

Η ιστορία ακολουθεί 3 φίλους, τους στρατιώτες Christian Bale και John David Washington και τη νοσοκόμα Margot Robbie, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός σοκαριστικού μυστικού της αμερικανικής ιστορίας. «Κάναμε μία συμφωνία και υποσχεθήκαμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο... ό,τι και αν γίνει». Μέχρι που κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δεν έχουν διαπράξει.

Εκτός από την πλοκή, το cast είναι εντυπωσιακό και θα δούμε να παρελαύνουν οι: Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Taylor Swift, Mike Myers, Zoe Sladana και πολλοί ακόμη. Ο Russell υπογράφει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή και αυτή είναι η πρώτη του ταινία μετά το Joy (2015). Σε αυτόν οφείλουμε το American Hustle και το Silver Linings Playbook.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου.

TAGS