CELEBRITIES

Behati Prinsloo: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της μετά τις φήμες περί απιστίας του Adam Levine


JTeam

15 Οκτωβρίου 2022

Behati Prinsloo: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της μετά τις φήμες περί απιστίας του Adam Levine
H πρώτη ανάρτηση της Behati Prinsloo στο Instagram μετά τις κατηγορίες περί απιστίας του Adam Levine σίγουρα κρύβει πολλά μηνύματα

Η Behati Prinsloo επέλεξε να κάνει ένα Instagram Story και να δείξει το μεσαίο της δάχτυλο κάνοντας μια χαρακτηριστική χειρονομία και μάλλον εκφράζοντας την στάση της σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τη σχέση της με τον Behati Prinsloo.

Μάλιστα, είναι η πρώτη ανάρτηση του διάσημου μοντέλου, ύστερα από τις έντονες κατηγορίες. Βέβαια ο ίδιος αποδέχτηκε ότι μιλούσε με κοπέλες αλλά αρνήθηκε ότι είχε σχέση ή σεξουαλικές με επαφές με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός από τη σύζυγό του.

Jenny.Gr

Η έγκυος Behati Prinsloo πόζαρε με ένα μαύρο top και ένα κοντό τζιν σορτς με μαύρο καλσόν κοιτώντας το φακό και κάνοντας τη χαρακτηριστική χειρονομία, χωρίς να γράψει κάτι.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες ένα μοντέλο του Instagram, η Sumner Stroh, δήλωσε πως είχε σχέση με τον τραγουδιστή για πάνω από έναν χρόνο, ο οποίος αφού χώρισαν τη ρώτησε, αν θα την πείραζε να ονομάσει το τρίτο παιδί του όπως εκείνη. Η Stroh αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια στο TikTok και ο τραγουδιστής έβγαλε μια ανακοίνωση που ανέφερε πως αν και έκανε λάθος να μιλάει με άλλες γυναίκες στα social media, ποτέ δεν είχε παράλληλη σχέση.

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το τρίτο παιδί του, έχοντας ήδη την 6χρονη Dusty Rose και την 4χρονη Gio Grace. Τώρα μένει να δούμε αν αυτή σχέση θα κρατήσει αφού οι αποκαλύψεις σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.