CELEBRITIES

Ο Robert Downey Jr έβαλε τα παιδιά του να του ξυρίσουν το κεφάλι για τον νέο του ρόλο


JTeam

3 Νοεμβρίου 2022

Ο Robert Downey Jr έβαλε τα παιδιά του να του ξυρίσουν το κεφάλι για τον νέο του ρόλο
O Robert Downey Jr. ετοιμάζεται να κάνει comeback στη μικρή οθόνη και ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό και fun teaser

Ο αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει για τον πρώτο του ρόλο από το 2020 και έβαλε τα παιδιά του να να του ξυρίσουν τα μαλλιά. Ο Robert Downey Jr. ανέβασε στο Instagram ένα video, στο οποίο πλησιάζει τα παιδία του ενώ αυτά έκαναν τις απαραίτητες προετοιμασίες για το Halloween και τους ζητάει κάτι που στην αρχή τους ξάφνιασε, να γίνουν κομμωτές και να του ξυρίσουν τα μαλλιά!

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως δε θέλει να φορέσει καπέλο για να φαίνεται σα να είναι φαλακρός αλλά επιθυμεί να ξυρίσει τα μαλλιά του για τις ανάγκες του ρόλου. Έτσι, ρώτησε τα παιδιά του αν θέλουν να τον βοηθήσουν να αποκτήσει ένα νέο hair look και η απάντησή τους ήταν προφανής.

Αφού ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία, ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον 12 χρόνο γιό του και την 7χρόνη κόρη του. Και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα έκανε πολύ σωστή επιλογή. Βέβαια, αμέσως μετά, ήταν η σειρά των παιδιών του να ζητήσουν πληρωμή για τη δουλειά τους. Αλλά σε είδος.

Τώρα μένει να τον θαυμάσουμε στην τηλεοπτική σειρά «The Sympathizer», η οποία θα είναι μια προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου του συγγραφέα Viet Thanh Nguyen που έχει κερδίσει μάλιστα Βραβείο Πούλιτζερ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.