CELEBRITIES

Ο Johnny Depp θέλει κι άλλη δικαστική διαμάχη με την Heard: «Λανθασμένη η απόφαση του δικαστηρίου για τα 2 εκατ. δολάρια»


JTeam

4 Νοεμβρίου 2022

Ο Johnny Depp θέλει κι άλλη δικαστική διαμάχη με την Heard: «Λανθασμένη η απόφαση του δικαστηρίου για τα 2 εκατ. δολάρια»
Η δικαστική τους διαμάχη δεν έχει τελειωμό

Όπως όλα δείχνουν, ο Johnny Depp θέλει ολοκληρωτική νίκη κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard αφού δεν λέει να αφήσει τη δικαστική τους διαμάχη να ξεχαστεί.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κατέθεσε έφεση για την απόφαση που της επιδικάζει 2 εκατ. δολάρια. Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τετάρτη στο Εφετείο της Virginia, ο Depp ισχυρίζεται ότι το δικαστήριο αποφάσισε «λανθασμένα» υπέρ της για μία και μόνο κατηγορία δυσφήμισης. Οι ισχυρισμοί του βασίζονται σε έναν από τους δικηγόρους του ηθοποιού, τον Adam Waldmanο, ο οποίος δυσφήμησε την Heard, λέγοντας ότι εκείνη είχε πει ψέματα όταν περιέγραφε έναν τσακωμό που οδήγησε στο διαζύγιο τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού: «Η Amber και οι φίλες της έτσι, έχυσαν λίγο κρασί και αναστάτωσαν τον χώρο, συνεννοήθηκαν για την κοινή ιστορία που θα πουν υπό την καθοδήγηση ενός δικηγόρου και ενός manager και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στην αστυνομία». Ο Depp σπεύδει ωστόσο να ξεκαθαρίσει στην έφεση ότι ο δικηγόρος του και όχι ο ίδιος, ανέφερε αυτά τα λόγια, επομένως, δεν θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνος για όσα δηλώνει ο δικηγόρος του.

Να θυμίσουμε ότι ο Depp ήταν ο μεγάλος νικητής στις δικαστικές αίθουσες, όταν το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Heard τον είχε δυσφημίσει σε ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post το 2018 όπου αν και δεν ανέφερε το όνομά του, είχε δηλώσει διάφορα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Το δικαστήριο αποφάσισε να του επιδικάσει αποζημίωση 10,35 εκατομμύρια δολάρια. Έκρινε ωστόσο ότι κι εκείνος από την πλευρά του, δυσφήμισε την πρώην σύζυγό του, αποφασίζοντας να επιβάλλει και σε αυτόν ποινή και αποφάσισε να τον υποχρεώσει να της καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.