CELEBRITIES

Ο Warren Beatty κατηγορείται για εξαναγκασμό ανήλικης σε σεξουαλικές πράξεις το 1973


JTeam

10 Νοεμβρίου 2022

Ο Warren Beatty κατηγορείται για εξαναγκασμό ανήλικης σε σεξουαλικές πράξεις το 1973
Getty Images
Μια γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Warren Beatty, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του το 1973, όταν εκείνη ήταν 14 ετών

Πρόκειται για την Kristina Charlotte Hirsch, η οποία κατέθεσε τη μήνυση εναντίον του ηθοποιού Warren Beatty, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα. Η μήνυση δεν αναφέρει τον Beatty ονομαστικά, αλλά περιγράφει τον κατηγορούμενο ως υποψήφιο για Όσκαρ για τον ρόλο του ως Κλάιντ στο «Bonnie and Clyde» - οπότε μιλάμε για μια σαφή αναφορά στον συγκεκριμένο ηθοποιό.

Η Kristina ζει σήμερα στη Λουιζιάνα και ισχυρίζεται ότι ο Beatty τη συνάντησε σε ένα πλατό ταινίας, όπου της έδωσε «αδικαιολόγητη προσοχή», σχολίασε την εμφάνισή της και της έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του. Υποστήριξε ακόμη ότι ο ηθοποιός της τηλεφώνησε πολλές φορές το 1973, την προσκάλεσε στο ξενοδοχείο όπου έμενε και πήγαν βόλτες με το αυτοκίνητό του.

Η αγωγή αναφέρει ακόμη ότι ο Beatty -ο οποίος ήταν τότε περίπου 35 ετών- προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με τα μαθήματά της και της ανέφερε πως μπορούν να συνευρεθούν.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο κατηγορούμενος «χρησιμοποίησε τη θέση και την ιδιότητά του ως αστέρας ταινιών του Χόλιγουντ για να εξαναγκάσει τη σεξουαλική επαφή με την ανήλικη σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του στοματικού σεξ, του προσομοιωμένου σεξ και τελικά ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική επαφή».

Jenny.Gr
@variety

Η Kristina Hirsch ζητά αποζημίωση για την ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη, ενώ δηλώνει πως είχε δυσκολία στην αλληλεπίδραση με άτομα σε θέσεις εξουσίας ως αποτέλεσμα της σεξουαλικής κακοποίησης και ότι υπέφερε «προβλήματα εμπιστοσύνης και ελέγχου».

Από την πλευρά του ηθοποιού, οι εκπρόσωποι του δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.