CELEBRITIES

O Jake Gyllenhaal κυκλοφορεί το πρώτο του παιδικό βιβλίο


JTeam

11 Νοεμβρίου 2022

O Jake Gyllenhaal κυκλοφορεί το πρώτο του παιδικό βιβλίο
Ο ηθοποιός θέλει να εστιάσει σε μια «λιγότερο αναγνωρισμένη» σχέση που τη βαφτίζει ως «μυστική εταιρεία των θείων»

Έχουμε πολλούς λόγους για να λατρεύουμε τον Jake Gyllenhaal. Ένας από αυτούς είναι ότι ετοιμάζει το πρώτο του παιδικό βιβλίο, στο οποίο οι θείες και οι θείοι του κόσμου έχουν ξεχωριστή θέση στις σελίδες του.

Το πρώτο εικονογραφημένο βιβλίο του ηθοποιού ονομάζεται "The Secret Society of Aunts and Uncles", (Η Μυστική εταιρεία των Θειών και των Θείων), και αναμένεται να εκδοθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με τους Feiwel and Friends και Macmillan Children's Publishing Group.

Αν θέλετε να μάθετε το story που έγραψε ο star με τη φίλη και συνεργάτιδα του, Greta Caruso, αρκεί να σας πούμε ότι περιστρέφεται γύρω από τον 10χρονο Leo, τον θείο του Mo και «μια μυστική κοινωνία αποφασισμένη να κάνει τη σχέση τους να ανθίσει».

Σε άλλα εξίσου εξαιρετικά νέα, το βιβλίο θα φιλοξενεί εικονογραφήσεις από τον βραβευμένο με το μετάλλιο Caldecott εικονογράφο Dan Santat. Είναι «μια τρελή, μαγική περιπέτεια για το τι σημαίνει να έχεις θεία ή θείο - πώς μαθαίνουμε να κρατάμε ο ένας τον άλλον κοντά και πώς βρίσκουμε αγάπη στα πιο απλά πράγματα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σύνοψη του βιβλίου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στο People ότι έγραψε το βιβλίο για τα ανίψια του «και για όλες τις ανιψιές, τους ανιψιούς, τους θείους και τις θείες εκεί έξω». Όπως είπε: «Δεν λείπουν τα βιβλία για παιδιά σχετικά με τις σχέσεις τους με τους γονείς, τους παππούδες, τα αδέρφια, τους φίλους, τα πυροσβεστικά οχήματα της γειτονιάς, τις γάτες και τα πιστά σκυλιά… αλλά τι γίνεται με τις θείες και τους θείους;».

«Ως αιώνιος ανιψιός και έμπειρος θείος, ήθελα να γράψω ένα βιβλίο που να ρίχνει φως στη μοναδική σχέση μεταξύ μιας θείας ή του θείου και της ανιψιάς ή του ανιψιού του και της άγνωστης (αλλά σημαντικής) τέχνης της θείας και του θείου». Σύμφωνα με τον υποψήφιο για Όσκαρ star, οι θείοι και οι θείες «έχουν μια μοναδική προοπτική» στους δεσμούς τους με τα ανίψια τους, που θεωρεί ότι είναι «λιγότερο αναγνωρισμένη» από αυτή της σχέσης γονέα-παιδιού.

«Οι γονείς μπορεί συχνά να τυφλωθούν από την απόλυτη γονική αγάπη και φτιάχνουν κανόνες που μερικές φορές εμποδίζουν τη διασκέδαση. Το είδος της διασκέδασης που μπορούν να προσφέρουν οι θείοι και οι θείες, μαζί με ένα ασφαλές μέρος αγάπης, είναι αυτό που μπορεί κανείς να είναι ο εαυτός του».

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία με την καλύτερή του παιδική φίλη, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η ιδέα προήλθε από μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους «για την τεράστια θετική επιρροή που είχαν οι θείοι και οι θείες στο μεγάλωμά τους».

Σύμφωνα με την Caruso: «Ως νέα μαμά, ανυπομονώ το παιδί μου, αλλά και όλα τα παιδιά, να θυμούνται ότι πρέπει να αναζητούν στις θείες και τους θείους τους ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης και ειλικρίνειας, και ποιος καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό από μια περιπέτεια στη Μυστική Εταιρεία για θείες και θείους;».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.