CELEBRITIES

Ο διάσημος παρουσιαστής Jonnie Irwin αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο - «Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε μέρα»


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

Ο διάσημος παρουσιαστής Jonnie Irwin αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο - «Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε μέρα»
Instagram/ jonnieirwintv
«Δεν ξέρω πόσο μου έχει απομείνει», δήλωσε σε νέα του συνέντευξη ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής του A Place in the Sun του Channel 4 και του Escape to the Country του BBC

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, Jonnie Irwin αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και η ιστορία του ελπίζει να αποτελέσει έμπνευση για τους ανθρώπους γύρω του ώστε να «αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε μέρα».

Ο 48χρονος, που παρουσιάζει την εκπομπή A Place in the Sun του Channel 4 και την εκπομπή Escape to the Country του BBC, αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του πνεύμονα που έχει κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό του και ότι δεν γνωρίζει πόσος χρόνος ζωής του έχει απομείνει.

Τα πρώτα σημάδια της ασθένειας ήρθαν στα γυρίσματα της εκπομπής A Place in the Sun τον Αύγουστο του 2020 στην Ιταλία, όταν η όρασή του θόλωσε ενώ οδηγούσε. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Hello: «Μέσα σε μια εβδομάδα που επέστρεψα αεροπορικώς από τα γυρίσματα, μου έδιναν έξι μήνες ζωής. Έπρεπε να πάω σπίτι και να πω στη γυναίκα μου, που ήταν με τα μωρά μας, ότι θα έμενε στην ουσία μόνη της. Αυτό ήταν καταστροφικό. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να της ζητήσω συγγνώμη. Ένιωθα τόσο υπεύθυνος».

Η εμφάνισή του είχε αλλάξει όταν επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα προτιμούσε να κρατάει ιδιωτική την περιπέτεια υγείας του.

«Έφτασα στο σημείο να αισθάνομαι ότι κουβαλάω ένα βρώμικο μυστικό. Ελπίζω ότι με το να διώξω από πάνω μου αυτό το βάρος, ίσως εμπνεύσω τους ανθρώπους που περιορίζουν τη ζωή τους, να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε μέρα, να τους βοηθήσω να δουν ότι μπορείς να ζήσεις μια ζωή με θετικό τρόπο, ακόμη και αν πεθαίνεις. Μια μέρα, θα με προλάβει, αλλά κάνω ό,τι μπορώ για να καθυστερήσω αυτή τη μέρα όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό το χρωστάω αυτό στη Jess και στα αγόρια μας. Κάποιοι άνθρωποι στη θέση μου κάνουν λίστες με τα πράγματα που θέλουν να κάνουν, αλλά εγώ θέλω απλώς να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε ως οικογένεια», δηλώνει μεταξύ άλλων στη συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Irwin, που με την 40χρονη σύζυγό του, Jessica, έχει έναν τρίχρονο γιο, τον Rex, και δίδυμα δύο ετών, τον Rafa και τον Cormac, δήλωσε ότι συνέχισε να εργάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο, υιοθετώντας τη νοοτροπία «ζω με τον καρκίνο, δεν πεθαίνω από αυτόν». Ο τηλεπαρουσιαστής προτρέπει τους ανθρώπους να συνάψουν ασφάλεια ζωής, λέγοντας ότι τον παρηγορεί το ότι όταν ο ίδιος πεθάνει, η γυναίκα του και τα παιδιά του θα βρίσκονται σε ένα σπίτι πλήρως αποπληρωμένο και ότι θα υπάρχουν κάποια χρήματα στην τράπεζα γι' αυτούς.

Στόχος του είναι να δημιουργήσει αναμνήσεις για την οικογένειά του και η ιστορία του να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για να μην ξεχνάει ο κόσμος να ζει. «Τα αγόρια μου θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίσουν τον πατέρα τους και αυτό μου ραγίζει την καρδιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.