CELEBRITIES

Η Kristen Bell μοιράζεται το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου - Είναι 2 λέξεις


JTeam

18 Νοεμβρίου 2022

Η Kristen Bell μοιράζεται το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου - Είναι 2 λέξεις
Instagram/Kristen Bell
Ακούγονται απλές, αλλά είναι δύσκολες στην πράξη

Υπάρχει άραγε μυστική συνταγή για να έχεις έναν ευτυχισμένο γάμο; Δεν είναι κάθε ζευγάρι ξεχωριστό, με τις δικές του ανάγκες; Μάλλον όχι, σύμφωνα με την Kristen Bell, η οποία είναι παντρεμένη με τον Dax Shepard τα τελευταία 10 χρόνια.

"Stay vulnerable" μάς προτρέπει η ηθοποιός. Να είμαστε δηλαδή ευάλωτοι, ακόμα και όταν είναι κάτι που δεν θέλουμε να κάνουμε. «Αυτό είναι που δουλεύει για εμάς», ενώ υποστηρίζει ότι είναι και οι δύο μεγάλοι fans της ψυχοθεραπείας.

«Κάθε δύο χρόνια νιώθουμε ότι ίσως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ μας και δεν το θέλουμε. Επιστρέφουμε στη θεραπεία και ανακαλύπτουμε τι είναι αυτό που δεν κάνουμε ο ένας για τον άλλο και πώς θα λειτουργήσουμε περισσότερο σαν ομάδα», δήλωσε η Bell το 2021 σε συνέντευξή της και νομίζω ότι αυτή είναι η πιο λειτουργική συμβουλή που έχει δοθεί για ζευγάρια.

Η ηθοποιός εξάλλου μιλά ρεαλιστικά και καταρρίπτει τον μύθο του τέλειου ζευγαριού που δεν έχει προβλήματα και όλα συμβαίνουν πανεύκολα. «Δεν μπορείς πάντα να έχεις δίκιο, ή τον έλεγχο, και είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας». Το ζευγάρι πάντως μετρά περίπου 15 χρόνια σχέσης, 10 χρόνια γάμου και δύο κόρες. Την 9χρονη Lincoln και την 7χρονη Delta.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.