CELEBRITIES

Η Britney Spears γυμνή (πάλι) στη μπανιέρα της: «Συνεχίστε να χειροκροτάτε, bitch»


JTeam

28 Νοεμβρίου 2022

Η Britney Spears γυμνή (πάλι) στη μπανιέρα της: «Συνεχίστε να χειροκροτάτε, bitch»
Το παραλήρημα της σταρ συνεχίζεται με γυμνές φωτογραφίες και άνοιξε - κλείσε του Instagram account της

Η αλήθεια είναι πως πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα στις φορές που η Britney Spears έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram για λόγους ψυχικής υγείας, όπως έχει η ίδια δηλώσει, μόνο και μόνο για να τον ανοίξει πάλι λίγο καιρό αργότερα, εγκαινιάζοντάς τον με μια γυμνή φωτογράφηση.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, η σταρ ανέβασε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη, γυμνή σε μπανιέρα, ενώ με τα χέρια της καλύπτει το στήθος της. Και ok, όλα καλά μέχρι εδώ. Αυτό που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ωστόσο, έχει δημιουργήσει μια σύγχυση στο κοινό -και δεν είναι η πρώτη φορά:

Η Spears συνόδευσε τη φωτογραφία με μια ανάρτηση που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ερμηνευτεί, κάτι που επεσήμαναν και αρκετοί followers της. «Ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες. Συνεχίστε να χειροκροτάτε, bitch», έγραψε μεταξύ άλλων, στέλνοντας κατά τα φαινόμενα μια απάντηση στους haters της, ίσως.

Πλέον οι γυμνές φωτογραφίες της Britney στα social δεν προκαλούν καν εντύπωση, όπως επίσης ούτε τα βίντεο στα οποία μπορεί να χορεύει, να ποζάρει γυμνή και γενικότερα να φέρεται κάπως αλλοπρόσαλλα. Οι fans της όμως, εξακολουθούν να εκφράζουν ανησυχία για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.