CELEBRITIES

Η Ashley Graham μιλάει ανοιχτά για την απώλεια μαλλιών μετά την εγκυμοσύνη


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

Η Ashley Graham μιλάει ανοιχτά για την απώλεια μαλλιών μετά την εγκυμοσύνη
Instagram/ ashleygraham
Η δημοσίευσή της που ανοίγει για άλλη μια φορά τη συζήτηση γύρω από το βίωμα της μητρότητας

H Ashley Graham κατά καιρούς απομυθοποιεί διάφορες φάσεις της μητρότητας και της εγκυμοσύνης και προσπαθεί να μεταφέρει πάντα την αλήθεια. Στο πιο πρόσφατο post της στο Instagram, μιλάει με ειλικρίνεια για την απώλεια των μαλλιών της μετά τον τοκετό.

Το διάσημο plus size μοντέλο αποκάλυψε αυτό που αντιμετωπίζει με διάφορα στιγμιότυπα από τους δέκα μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων. Στην ανάρτησή της, φαίνεται να καλύπτει τα χείλη της με το δάχτυλό της, κοιτάζοντας στο πλάι.

Στη λεζάντα του post γράφει: «Ευτυχώς μεγαλώνουν #postpartumhairloss».

Η Graham γέννησε τα δίδυμα στις αρχές του 2022, και μοιράζεται συχνά το βίωμα της μητρότητας χωρίς καμία απολύτως προκατάληψη.

Σε συνέντευξή της στο People, το plus size μοντέλο εξομολογήθηκε πόσο δύσκολη και αγχώδης ήταν η πρώτη εβδομάδα ως μητέρα τριών παιδιών, έχοντας αποκτήσει πλέον δίδυμα:

«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα εύκολα να θηλάσω χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτώ ξανά και ξανά. Ήξερα ότι επρόκειτο να γίνει μια "μικρή ταχυδακτυλουργία" για να το καταφέρω αυτό. Γιατί ακόμη και άλλες μητέρες μου είπαν πως δεν γίνεται να ταϊσω τα δίδυμα ταυτόχρονα. Γνώριζα επίσης καλά, πως (αν δεν τα ταίσω ταυτόχρονα) δεν θα είχα ποτέ χρόνο για τον εαυτό μου», εξηγεί. «Και έτσι ακριβώς έγινε. Έπρεπε να καταλάβω πώς να το κάνω ταυτόχρονα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.