CELEBRITIES

Η Rebel Wilson λάνσαρε σειρά ρούχων που δεν θα της έκανε αν δεν είχε αδυνατίσει


JTeam

2 Δεκεμβρίου 2022

Η Rebel Wilson λάνσαρε σειρά ρούχων που δεν θα της έκανε αν δεν είχε αδυνατίσει
Instagram/ rebelwilson
Η ηθοποιός αποχαιρετά ξαφνικά τη συμπερίληψη (τώρα που αδυνάτισε) μέσα από μια συλλογή και εξοργίζει

H Rebel Wilson έχει μπερδέψει αρκετά τους fans της. Πριν λίγους μήνες έλεγε ότι τα κιλά δεν μας καθορίζουν και ότι «είμαστε πολλά περισσότερα από το βάρος μας». Όμως τώρα κυκλοφορεί μια νέα loungewear collection, στην οποία δεν περιλαμβάνει όλα τα μεγέθη αλλά μόνο τα XS- XL.

Νωρίτερα μες στον μήνα, σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια και σύντροφό της, Ramona Agruma, η Αυστραλή ηθοποιός κυκλοφόρησε τη συλλογή R&R Club με φόρμες και φούτερ με κουκούλες για να νιώθουν όσοι τα φορούν «άνεση και αυτοπεποίθηση»!

Η Wilson, που έχει αποκαλύψει παλαιότερα πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος, έχοντας συνεργαστεί με διάφορα brands για διαίτα όπως το Jenny Craig, τώρα δέχεται έντονες αντιδράσεις μετά την απόφαση να αποκλείσει από τη νέα της συλλογή τις πιο γεμάτες φιγούρες.

Η απουσία συμπερίληψης από το νέο της εγχείρημα έχει προκαλέσει απογοήτευση στους θαυμαστές της, δεδομένου ότι τον περισσότερο καιρό στην καριέρα της, μιλούσε ανοιχτά για το σώμα και τα κιλά της. Η TikToker Destiny Ann που τάσσεται υπέρ του body positivity, είπε σε video της:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποια που ήταν plus size στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της και της ζωής της -και ξέρει πόσο δύσκολο είναι να είσαι παχύς, να ψωνίζεις και να βρίσκεις κάτι στο μέγεθός σου- πώς κάποια με ένα τέτοιο background, κυκλοφορεί τώρα ένα brand που έχει μεγέθη μέχρι το XL»

Η Wilson γνωρίζει καλά τι σημαίνει plus sizing και το 2017 είχε κυκλοφορήσει τη συλλογή Rebel Wilson X Angels για όλα τα μεγέθη. Όσο για την τωρινή της, για την οποία κατηγορήθηκε για χοντροφοβία, η ίδια έσπευσε να απαντήσει στα σχόλια με δύο stories στο Instagram.

Jenny.Gr
Instagram/ rebelwilson
Jenny.Gr
Instagram/ rebelwilson

«Πειραματιζόμαστε με αυτή την limited συλλογή δύο μόνο κομματιών σε περιορισμένα μεγέθη», έγραψε ενώ ρώτησε τους fans της ποια χρώματα και μεγέθη θα ήθελαν να δουν στη συνέχεια. Τόνισε μάλιστα ότι η R&R Club συλλογή είναι σχεδόν sold out.

Ένας από τους χρήστες έγραψε: «Οι άνθρωποι που ήταν παλιά υπέρβαροι, λατρεύουν να προσποιούνται ότι δεν υπήρξαν ποτέ αφότου χάσουν κιλά». Και αυτό το σχόλιο περιγράφει, δυστυχώς, πλέον τη Wilson.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.