CELEBRITIES

Victoria Beckham - Eva Longoria: Οι δύο κολλητές μας έδειξαν πώς ετοιμάζονται για βραδινή έξοδο


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2022

Victoria Beckham - Eva Longoria: Οι δύο κολλητές μας έδειξαν πώς ετοιμάζονται για βραδινή έξοδο
Instagram/ victoriabeckham
Οι δύο φίλες φωτογραφήθηκαν με λαμπερά outfits στο πολυτελές σπίτι της Victoria

H Eva Longoria και η Victoria Beckham είναι φίλες από πάντα και πριν λίγες ώρες, ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες τους, στις οποίες τις βλέπουμε πριν και μετά την προετοιμασία τους για τη νυχτερινή τους έξοδο, βάζοντάς μας στο κλίμα των γιορτών.

Λίγο πριν ντυθούν και ετοιμαστούν για τη βόλτα τους, πίνουν το αγαπημένο τους ποτό, γελάνε και διασκεδάζουν. Στις λεζάντες των φωτογραφιών έγραψαν "Desperate housewives" με αφορμή την ομώνυμη σειρά που συμμετείχε η Eva Longoria.

Στις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε την ηθοποιό με ένα ζευγάρι λευκές παντόφλες με τα αρχικά της Victoria Beckham γραμμένα πάνω της και να έχει στα μαλλιά της τσιμπιδάκια. Το ίδιο ακριβώς και η φίλη της. Αμέσως μετά την προετοιμασία τους, φωτογραφήθηκαν με λαμπερά outfits σε μια σκάλα στο πολυτελές σπίτι της Victoria στο Λονδίνο.

Η Beckham φορούσε ένα λευκό top με παντελόνι, τα οποία συνδύασε με τις signature peep toe μπότες της και η Eva Longoria ένα maxi black dress με cut out σχέδιο στο πάνω μέρος που συνδύασε με vivid qreen bag από τα best seller της Beckham.

Οι αναρτήσεις ξετρέλαναν τους fans με το ultra chic στιλ και των δύο από τα outfits που φυσικά είχαν την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.