CELEBRITIES

Η Toni Collette ανακοίνωσε το διαζύγιό της, μετά από φωτογραφίες του συζύγου της να φιλά άλλη


JTeam

8 Δεκεμβρίου 2022

Η Toni Collette ανακοίνωσε το διαζύγιό της, μετά από φωτογραφίες του συζύγου της να φιλά άλλη
Splashnews
Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι, μετά από 20 χρόνια γάμου

Όλα κάποτε τελειώνουν και το ίδιο ισχύει και για τον γάμο της Toni Collette. Μετά από 20 χρόνια, η 50χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον 44χρονο Dave Galafassi στο Instagram, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επιστροφή της στην πλατφόρμα.

«Μετά από αρκετό καιρό που χωρίσαμε, σας ανακοινώνω με χάρη και ευγνωμοσύνη ότι παίρνουμε διαζύγιο. Είμαστε ενωμένοι σε αυτή μας την απόφαση και συνεχίζουμε με αμοιβαίο σεβασμό και νοιάξιμο. Τα παιδιά μας είναι προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε να θριαμβεύουμε ως οικογένεια, αλλά πλέον με διαφορετικό τρόπο. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τον χώρο που μάς δώσατε».

Εντάξει, προφανώς και δεν θα έβγαζαν τα οικογενειακά τους ή τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους χώρισαν, αλλά η Daily Mail ανέλαβε τη δύσκολη αυτή δουλειά και μία μέρα πριν την ανακοίνωση της Collette, δημοσίευσε φωτογραφίες του Galafassi, να φιλιέται σε παραλία με μία άλλη κυρία στο Sydney.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό είναι χωρισμένο το ζευγάρι, αλλά σε κάθε περίπτωση, μοιράστηκαν περισσότερα από 20 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά. Η ηθοποιός πάντως, είχε κάνει προηγουμένως ένα story στο οποίο έλεγε ότι «όποιες και αν είναι οι παρούσες συνθήκες, αν φανταστείς κάτι καλύτερο για τον εαυτό σου, μπορείς να το δημιουργήσεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.