CELEBRITIES

Ο Elon Musk «ξόδεψε 172.000 δολάρια σε πλαστικές και μεταμόσχευση μαλλιών»


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2022

Ο Elon Musk «ξόδεψε 172.000 δολάρια σε πλαστικές και μεταμόσχευση μαλλιών»
Splash News
Αντί να σώσει τον πλανήτη, έχει πιθανότατα ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για επεμβάσεις, όπως λίφτινγκ, fillers και 4 μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Όλοι θυμόμαστε το πώς περίπου ήταν ο Elon Musk στις πρώτες του φωτογραφίες, με την αραίωση στα μαλλιά και το χωρίς γένια πρόσωπό του δίπλα από οθόνες υπολογιστών. Κανείς ωστόσο δεν είχε σταθεί τόσο αναλυτικά στην εμφάνισή του, μέχρι που ο πλαστικός χειρουργός Dr. Richard Westreich, προχώρησε σε δηλώσεις στη "Τhe Sun", οι οποίες έγιναν viral.

Jenny.Gr
Splash News


«Νομίζω ότι ο Elon έχει επιμεληθεί τα μαλλιά του, τα μάτια του και το κρεμασμένο δέρμα κάτω από τον λαιμό του. Νωρίτερα φέτος, έδειχνε περίεργος, μπορούσες να δεις το είδος πρηξίματος που υπάρχει μετά από λίφτινγκ λαιμού. Από τότε έχει αναρρώσει και δεν φαίνεται να έχει πια το περίεργο φούσκωμα κάτω από τον λαιμό του», δήλωσε αρχικά ο πλαστικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πιθανό λίφτινγκ στον λαιμό θα μπορούσε να έχει κοστίσει περίπου 60.000 δολάρια, αλλά μπορεί επίσης να έχει κάνει και filler κάτω από τα μάτια, κόστους περίπου 10.000 δολαρίων. «Κατά τα άλλα, το σχήμα της γραμμής των μαλλιών του Elon φαίνεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον τέσσερις φορές με την πάροδο των ετών, κάτι που μάλλον κόστισε περίπου 40.000 δολάρια», σημείωσε.

Jenny.Gr
Splash News

Φήμες σχετικά με την αλλαγμένη εμφάνιση του ιδιοκτήτη του Twitter κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια και έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην επέμβαση στα μαλλιά του, χωρίς ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος να έχει επιβεβαιώσει κάτι. Και δεδομένου ότι ο 51χρονος επιχειρηματίας έχει εκτιμώμενη περιουσία περίπου 164 δισ. δολαρίων, το να ξοδέψει χρήματα για πλαστική χειρουργική ή μια σειρά από μεταμοσχεύσεις μαλλιών, θα ήταν απλά μια σταγόνα στον ωκεανό.

Όσο για το λίφτινγκ λαιμού: «Συνήθως περιλαμβάνει μια τομή κάτω από το πηγούνι και στη συνέχεια μια άλλη τομή γύρω από το αυτί και μερικές φορές κάτω μπροστά από τη γραμμή των μαλλιών», εξηγεί ο Westreich, ο οποίος εξειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική προσώπου. Και συνεχίζει: «Ο Musk φαινόταν να έχει πάρει πολύ βάρος γύρω στο 2015 και μετά άρχισε να το χάνει. Δυστυχώς, όταν η γήρανση συνδυάζεται με αυτού του είδους την απώλεια βάρους, το χαλαρό δέρμα χειροτερεύει κάθε χρόνο και δημιουργεί προβλήματα χαλάρωσης του δέρματος. Είναι λογικό ότι μετά την απώλεια βάρους, να είχε επιπλέον δέρμα και πιθανώς ήθελε η γραμμή του σαγονιού να φαίνεται πιο σφιχτή».

«Μπορείτε να δείτε εκεί που φοράει το μαύρο παπιγιόν στην εκδήλωση με τον Kanye West το 2015 ότι είναι πολύ βαρύς και έχει αρκετό λίπος κάτω από το πηγούνι του», προσθέτει. Όσον αφορά στα μαλλιά του, γίνονται επίσης λίγο πιο κοντά και φαίνεται να μακραίνουν με την πάροδο του χρόνου.

Jenny.Gr
Splash News

«Συνήθως το τελευταίο πράγμα που γεμίζουν είναι το μπροστινό μέρος της γραμμής των μαλλιών, το οποίο στον Elon γίνεται όλο και πιο επίπεδο. Γενικά με τις μεταμοσχεύσεις, τα μαλλιά πυκνώνουν πολύ αργά με την πάροδο πολλών ετών, οπότε μάλλον έχει κάνει αρκετές φορές. Μερικές φορές δεν μπορούν να μεταμοσχεύσουν τα πάντα σε μία συνεδρία», εξηγεί.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θεωρεί πως ο Musk έχει κάνει υπερβολές και έχει αλλάξει πολλά χαρακτηριστικά για έναν άνθρωπο που έχει γίνει διάσημος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.