CELEBRITIES

Η Kim Kardashian δείχνει πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της, για πρώτη φορά


JTeam

4 Ιανουαρίου 2023

Η Kim Kardashian δείχνει πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της, για πρώτη φορά
Splash News
Ένα tik tok challenge στάθηκε αφορμή για να δούμε πως πραγματικά είναι τα μαλλιά της Kim Kardashian

Μπορεί ο ήλιος να πάψει να ανατέλλει, η Kim θα συνεχίσει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Την έχουμε δει με κοντά, μακριά, ξανθά, μαύρα, πλατινέ, ροζ μαλλιά και πόσα ακόμη looks, τα οποία αποτελούν έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες. Αν αναρωτιέσαι ποια θα είναι η επόμενη αλλαγή που θα κάνεις στα μαλλιά σου, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τσεκάρεις μερικές εμφανίσεις της από τους προηγούμενους μήνες. Ομολογουμένως το honey blonde χρώμα που είχε κάνει τις προάλλες ή το πλατινέ αυστηρό καρέ της πήγαινε πολύ.

Άλλωστε όταν έχεις στη διάθεσή σου κορυφαίους hair experts & stylists, γιατί να μη κάνεις τα πάντα; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχεις τα ίδια, βαρετά μαλλιά για πάντα. Από την άλλη όμως, όλες αυτές οι τεχνικές διαδικασίες, όταν δε γίνονται με το σωστό τρόπο και περιποίηση φέρνουν φθορά στα μαλλιά.

Μια απορία για το πώς πραγματικά είναι τα μαλλιά της Κardashian, η αλήθεια είναι πως την είχαμε, αφού πάντοτε είναι στην εντέλεια, όσα κουρέματα και αποχρώσεις κι αν αλλάξει. Την απάντηση την έδωσε μόνη της και η πραγματικότητα ήταν, για άλλη μια φορά, πολύ μακριά από όσα βλέπουμε στα social media.

Jenny.Gr
Splash News

Σε ένα TikTok βίντεο μαμά και κόρη κάνουν το γνωστό challenge 'Baby, It's Cold Outside' λίγο πριν πέσουν για ύπνο και βλέπουμε την Κim με καστανόξανθα μαλλιά, τα οποία φτάνουν μέχρι το ύψος των ώμων της. Eίναι η πρώτη φορά που δείχνει πως πραγματικά είναι τα μαλλιά της, ακριβώς μετά το ντουζ: λιγότερο πυκνά, πιο ταλαιπωρημένα και πιο «καθημερινά» από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Αν και είναι φανερά ταλαιπωρημένα, το κοινό ενθάρρυνε την Kim να δείχνει περισσότερο το πως είναι πραγματικά (αν και τα φίλτρα από το TikTok video δεν έλειψαν).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.