CELEBRITIES

Ο Ben Affleck σερβίρει καφέδες στα Dunkin' Donuts, με guest πελάτη τη JLo


Κλέλια Φατούρου

11 Ιανουαρίου 2023

Ο Ben Affleck σερβίρει καφέδες στα Dunkin' Donuts, με guest πελάτη τη JLo
Twitter/Rob Way
Ο Affleck εξυπηρετούσε κανονικά τον κόσμο (για τις ανάγκες νέας διαφήμισης)

Πόσο μου άρεσε κάποτε ο Ben Affleck. Ωραίος ηθοποιός, πολύ καλός σκηνοθέτης και χαμηλών τόνων, έτσι όπως τον γνωρίσαμε. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον τελευταίο χρόνο, μετά το reunion με τη Lopez, χωρίς φυσικά να θέλω να επιρρίψω ευθύνες.

Ενώ το 2023 θα είναι μία μεγάλη κινηματογραφική χρονιά για τον Ben, και θα τον δούμε πάλι ως Batman στις ταινίες The Flash και Aquaman, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία, την οποία και σκηνοθετεί, για την ιστορία της Nike.

Δεν του έφταναν τόσα projects παρόλα αυτά και θα τον δούμε και σε διαφήμιση για την τεράστια αλυσίδα Dunkin' Donuts, αφού εθεάθη να κάνει γυρίσματα και να φτιάχνει καφέ σε κατάστημα της Βοστόνης. «Ήταν αστείος, γρήγορος και γοητευτικός, όπως το περίμενα», δήλωσε η Lisa Mackay που έβγαλε τη φωτογραφία.

Λίγο μετά κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με την Jennifer να τον επισκέπτεται στα γυρίσματα -η οποία δεν είπε κουβέντα, αλλά ο Ben ευχαρίστησε τους πάντες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.