CELEBRITIES

Η Carey Mulligan είναι έγκυος στο 3ο της παιδί


JTeam

16 Ιανουαρίου 2023

Η Carey Mulligan είναι έγκυος στο 3ο της παιδί
Splash News
Η 37χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Marcus Mumford επιβεβαίωσαν στο People τον ερχομό του 3ου παιδιού

Στα AFI βραβεία στο Λος Άντζελες εμφανίστηκε η ηθοποιός Carey Mulligan στις 13/01 όπου και έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έγκυος στο 3ο της παιδί. H Carey εμφανίστηκε με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα και την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της να αποσπά τα φωτογραφικά φλας. Και η Jenny Cho, γνωστή hairstylist, η οποία επιμελείται τα μαλλιά της Carey Mulligan δημοσίευσε μια εικόνα με την ηθοποιό να αγκαλιάζει την κοιλιά της, λίγο πριν τα βραβεία.

Jenny.Gr
@Shutterstock


Carey και Marcus Mumford έχουν ήδη δυο ακόμη παιδιά, την Evelyn 7, και τον Wilfred 5 ετών. Η ηθοποιός γνώρισε τον τραγουδιστή αρχές του 2011, ενώ έναν χρόνο μετά επισημοποιήσαν και τη σχέση τους. Παρότι το διάσημο ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς, κοινές και δημόσιες εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί, έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στη σχέση του και κρατούν την προσωπική ζωή και τα παιδιά τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Jenny.Gr
Splash News

«Ο Marcus είναι το μοναδικό πράγμα που κρατώ αποκλειστικά για μένα, τουλάχιστον αυτό προσπαθώ», είχε δηλώσει σε παλιότερη της συνέντευξη στη Vogue, το 2015, η Carey Mulligan.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της Sienna Miller μάλιστα, το ζευγάρι διαθέτει και μια φάρμα στην αγγλική εξοχή. «Έχουν κότες, σκύλο, φτιάχνουν μαρμελάδες και οργανώνουν campfires», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, η Miller για το διάσημo ζευγάρι.

Σε μια ακόμη συνέντευξη της, η Carey Mulligan είχε ερωτηθεί για το πως είναι η μητρότητα και τι αλλάζει, με την ίδια να απαντά:

«Αδιαμφισβήτητα αλλάζει όλη σου η ζωή. Όσον αφορά τη δουλειά μου, δεν ξέρω αν η μητρότητα είναι πάντα η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου όταν διαβάζω ένα σενάριο, αλλά υποψιάζομαι ότι άλλαξε τη στάση μου. Με ένα δεύτερο παιδί, είσαι λιγότερο παρανοϊκή και σίγουρα ένιωσα ότι ήμουν έτοιμη για νέες προκλήσεις αυτή τη φορά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.