CELEBRITIES

Η αναγέννηση της Rihanna στη Vogue: «Ούτε που θυμάμαι τη ζωή πριν γίνω μητέρα»


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2023

Η αναγέννηση της Rihanna στη Vogue: «Ούτε που θυμάμαι τη ζωή πριν γίνω μητέρα»
Φωτογραφίζεται με τον Α$ΑP Rocky, τον γιο τους και μιλά για την αυτοπεποίθηση που απέκτησε από τη στιγμή που έγινε μητέρα, τη μουσική που ετοιμάζει και την καινούργια ζωή που τώρα ανακαλύπτει

To 2023 είναι η χρονιά της Rihanna – ή μία από τις χρονιές της, τέλος πάντων. Βρισκόμαστε μόνο στα μισά του δεύτερου μήνα κι ήδη έχει δώσει ένα εξαιρετικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, έχει ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της ακριβώς όπως εκείνη ξέρει και, τώρα, μας εισάγει στη νέα εποχή της μέσα από το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Α, και μαζί της, φωτογραφίζονται ο A$AP Rocky και ο γιος τους.

Η RiRi αναγεννήθηκε και μιλά για την αυτοπεποίθηση που απέκτησε από τη στιγμή που έγινε μητέρα, τη μουσική που ετοιμάζει και την καινούργια ζωή που τώρα ανακαλύπτει.

«Θεέ μου, είναι θρυλικοί», είπε για τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα. «Είναι τα πάντα. Ούτε που θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό από όλα. Προσπαθείς να θυμηθείς – και υπάρχουν φωτογραφίες από τη ζωή μου πριν – αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες, τα πράγματα που σου αρέσουν, όλα, απλώς δεν ταυτίζεσαι μ’ αυτό γιατί δεν αφήνεις το μυαλό σου να πάει τόσο μακριά, επειδή… Επειδή δεν έχει σημασία».

Τις πρώτες μέρες με το μωρό, αισθανόταν «σαν ζόμπι». Τώρα που έχουν περάσει 9 μήνες, παραδέχεται ότι αυτό που της άρεσε περισσότερο ήταν τα πρωινά, όταν έβλεπε το πρόσωπό του να αλλάζει, το χρώμα του να γίνεται πιο ζωηρό, τις εκφράσεις που έπαιρνε για πρώτη φορά.

Όλοι θυμόμαστε τις iconic επιλογές της που, κατά κάποιον τρόπο, επαναπροσδιόρισαν το pregnancy style. Το πρόβλημα της Rihanna δεν ήταν ποτέ το τι θα φορέσει ενώ ήταν έγκυος – το μετά ήταν το θέμα. «Σκεφτόμουν τι διάολο να κάνω. Την εβδομάδα που γύρισα από το νοσοκομείο, έβαζα μόνο φόρμες και φούτερ. Αλλά τις εβδομάδες που ακολουθούν, δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Όλα είναι ή πολύ μικρά, ή τεράστια. Πρέπει να περιμένεις, γιατί θα καταλήξεις να αγοράζεις τόσα ρούχα που δε θα χρησιμοποιήσεις. Εντάξει, εκτός κι αν ξαναμείνεις έγκυος». Να που έγινε κι αυτό.

Το καλό είναι πως τα έχει βρει με τον A$AP Rocky – «είμαστε κολλητοί με παιδί», δήλωσε γελώντας και πρόσθεσε πως ο μικρός έχει εμμονή με τον πατέρα του.

«Και αναρωτιέμαι “Συγγνώμη, εγώ δε σε γέννησα; Τι γίνεται;”, αλλά το δέσιμό τους είναι απίστευτο. Από τη στιγμή που θα κοιταχτούν στα μάτια, (το μωρό) παίρνει φωτιά. Όλα αυτά που λένε για τους γιους και τις μαμάδες, είναι μύθος. Οι γιοι κι οι πατεράδες τους είναι μία τρέλα. Κατάλαβα ότι η μοναδική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι ως αγόρι, είναι από τον μπαμπά σου».


H RiRi δε σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τη μουσική. Έκανε ένα διάλειμμα γιατί «όταν βγάζεις έναν δίσκο σαν το Anti… Ειλικρινά, είναι η καλύτερη δουλειά μου. Το λέω γιατί τότε, δεν το έπαιρνα χαμπάρι».

«Είναι κι η πίεση που ασκώ η ίδια στον εαυτό μου. Είναι τοξικό. Δεν είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίζω τη μουσική μου, γιατί είναι διέξοδο και ένας χώρος δημιουργίας, και δημιουργείς οτιδήποτε. Δε χρειάζεται να το συγκρίνεις με κάτι. Θα μπορούσε να είναι απλώς ένα τραγούδι που μου αρέσει. Κυριολεκτικά, θα μπορούσε να είναι τόσο απλό».

Είδε, λοιπόν, πως αν περίμενε την τέλεια ιδέα, την τέλεια στιγμή, την τέλεια έμπνευση, δε θα έκανε ποτέ βήμα μπροστά. «Και δεν είμαι εντάξει με αυτό. Και θέλω να παίξω. Και με το να παίξω, εννοώ πως έχω τις ιδέες στο κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να τις πω δυνατά προς το παρόν».

Θέλει να βγάλει νέο δίσκο, ιδανικά φέτος. «Θέλω να πω, ειλικρινά θα είναι γελοίο αν δε γίνει φέτος. Αλλά θέλω να είναι και διασκεδαστικό. Θέλω να βγάλω και μουσική και βίντεο. Και θέλω τη σωστή μουσική που να ταιριάζει με τα visuals – δεν μπορώ να πάω να βγάλω ένα βίντεο με εμένα να μιλάω».

Δεν κάνει συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον – ό,τι τη φωτίσει ο Θεός, κυριολεκτικά. «Είμαι έτοιμη για ό,τι γίνει. Εύχομαι να κάνω περισσότερα παιδιά, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός. Και για το επόμενο, είμαι ανοιχτή σε όλα. Κορίτσι, αγόρι. Οτιδήποτε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.