CELEBRITIES

Rebel Wilson: «Υπήρχε όρος στο συμβόλαιο του Pitch Perfect που μου απαγόρευε να χάσω κιλά»


Κλέλια Φατούρου

17 Φεβρουαρίου 2023

Rebel Wilson: «Υπήρχε όρος στο συμβόλαιο του Pitch Perfect που μου απαγόρευε να χάσω κιλά»
Instagram/Rebel Wilson
Η ηθοποιός έπρεπε να υποδύεται πάντα «τη χοντρή, αστεία φίλη»

Η Rebel Wilson δεν μπορούσε να πάρει ή να χάσει πολύ βάρος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τριλογίας "Pitch Perfect". Εφόσον ο ρόλος της ήταν η Fat Amy (αρκετά διακριτικό), υπήρχε όρος στο συμβόλαιό της που της απαγόρευε να μην είναι fat. Το θέμα είναι ότι το Pitch Perfect ξεκίνησε το 2012 και ολοκληρώθηκε το 2017.

Jenny.Gr

«Δεν μπορούσα να χάσω πολλά κιλά, γιατί ήταν στο συμβόλαιο. Δεν μπορούσα να πάρω ή να χάσω περισσότερα από 5 κιλά». Τελικά έχασε 40 κιλά μέσα στο 2022.
«Είχα γίνει αυτό το στερεότυπο της χοντρής, αστείας φίλης, και είναι δύσκολο γιατί λάτρευα αυτούς τους ρόλους. Ήταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Αγαπώ αυτούς τους χαρακτήρες αλλά ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα, κάτι που δεν μου επέτρεπε η εικόνα μου», δήλωσε στο podcast "Call her Daddy".

Το θέμα των κιλών στις γυναίκες ηθοποιούς ήταν πάντα ένα τεράστιο ζητούμενο, αλλά περισσότερο από την ανάποδη πλευρά. Η Bryce Dallas Howard και η Jennifer Lawrence έχουν μιλήσει για την πίεση που έχουν δεχτεί να χάσουν βάρος πριν επιστρέψουν στο Jurassic World και Hunger Games αντίστοιχα.

Η απόφαση που οδήγησε πάντως της Wilson στο να χάσει κιλά ήταν η επίσκεψη σε γιατρό γονιμότητας. Της είπε ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει παιδί, αν η υγεία της βελτιωθεί. «Με επηρέασε πολύ, γιατί μέχρι τότε περνούσα πολύ καλά». Εκείνη η χρονιά ήταν συνολικά life changing για τη Wilson, αφού το καλοκαίρι του 2022 έκανε coming out ως queer.

«Νόμιζα ότι έψαχνα τον πρίγκιπα της Disney αλλά ίσως χρειαζόμουν μία πριγκίπισσα», έγραψε στο Instagram της, ανεβάζοντας φωτογραφία με τη σύντροφό της. Πριν λίγους μήνες, υποδέχθηκε το πρώτο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.