UPDATE #NOW

Bryce Dallas Howard: «Μου ζήτησαν να χάσω κιλά για το Jurassic World»


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Bryce Dallas Howard: «Μου ζήτησαν να χάσω κιλά για το Jurassic World»
Η Bryce Dallas Howard κανονικοποίησε το σώμα της στην τελευταία ταινία "Jurassic World"

Η Bryce Howard Dallas έχει κάνει αρκετές αποκαλύψεις για το reboot της τριλογίας "Jurassic Park" στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφού μάς ενημέρωσε ότι πληρωνόταν πολύ λιγότερο από τον Chris Pratt στην πρώτη ταινία, το 2014, τώρα μαθαίνουμε και για το fat shaming που δέχτηκε.

Από ό,τι φαίνεται, δεν αρκεί να έχεις πατέρα τον σκηνοθέτη Ron Howard. Ακόμα και η Bryce κλήθηκε να χάσει κιλά, ενώ μόλις στην τελευταία ταινία, "Jurassic World: Dominion" της επετράπη να χρησιμοποιήσει το φυσικό σώμα της. Και αυτό το οφείλει στον σκηνοθέτη Colin Trevorrow.

«Πώς να το πω αυτό; Μου ζήτησαν να μην δείξω το κανονικό μου σώμα στο σινεμά. Στην τρίτη ταινία, επειδή πέρασαν πολλές γυναίκες από cast και ο Colin ένιωσε την ανάγκη να με προστατεύσει όταν η παραγωγή του είπε ότι "η Bryce πρέπει να χάσει βάρος". Εκείνος όμως εξήγησε το αυτονόητο. Ότι υπάρχουν πολλά είδη γυναικών στον πλανήτη και συνεπώς, πολλά είδη γυναικών στην ταινία μας».

Πέρα από την ανάγκη για body positivity, η ηθοποιός ανέφερε ότι χρειάστηκε να κάνει τόσα stunts, που δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν είχε μπει σε διαδικασία δίαιτας. Στην ταινία "Dominion" οι γυναίκες ήταν περισσότερες από τους άντρες και αυτό βοήθησε στο να κανονικοποιηθούν όλα τα σώματα και να προσαρμοστούν σε ταινίες δράσης.

«Είμαι ενθουσιασμένη για όλη τη δράση που μπόρεσα να κάνω, και που την έκανα με το σώμα μου. Ήμουν στο maximum της δύναμής μου και ελπίζω αυτό να είναι μία ένδειξη για το τι είναι πιθανό». Δεν ήταν όμως μόνο η Bryce που βρήκε αντίσταση σε ό,τι είχε να κάνει με την εικόνα της. Η συμπρωταγωνίστριά της, DeWanda Wise αποκάλυψε ότι δεν ήθελαν να έχει ένα πολύ μυώδες σώμα γιατί δεν έμοιαζε με γυναίκα. Θέμα που έχει ήδη καλύψει η Disney με το Encanto.