CELEBRITIES

Η Chloë Sevigny κρύβει ακόμα την αριστερή πλευρά του προσώπου της, επειδή της το είπαν δύο φωτογράφοι


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2023

Η Chloë Sevigny κρύβει ακόμα την αριστερή πλευρά του προσώπου της, επειδή της το είπαν δύο φωτογράφοι
Allure/ANDREW VOWLES
Θα έλεγες ότι είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό το σχόλιο την ακολουθεί 30 χρόνια

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές, ή καλύτερα επικριτικά σχόλια, που μπορεί να μείνουν μέσα σου για πάντα. Ακόμα και αν είσαι η Chloë Sevigny, και μοιάζεις να έχεις την αυτοπεποίθηση 5 ανθρώπων.

Η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της πριν από 30 χρόνια, πιστεύει ότι έχει περίεργο τετράγωνο πρόσωπο, πεποίθηση που ενισχύθηκε από δύο φωτογράφους, τότε που άρχιζε την καριέρα της. Ο Richard Avedon την προέτρεψε να κρύψει την αριστερή πλευρά του προσώπου της, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται στην κάμερα. «Φαντάζεσαι να στο λένε όταν είσαι 19 χρονών;», αναρωτιέται στο cover story που έκανε για το Allure.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτός που της το είπε. Ο David Bailey, φωτογράφος της βρετανικής Vogue, της είπε να δείχνει μόνο το δεξί της προφίλ. «Ακόμα και τώρα, θα προτιμούσα να είχα κάτσει σε άλλη θέση, ώστε να μην μπορείς να βλέπεις την αριστερή μου πλευρά. Επηρεάζει τόσα κομμάτια της ζωής μου, όπως όταν πηγαίνω για δείπνο, όταν κάνω πρόβες για μία σκηνή. Πάντα το κρύβω. Είναι τρομερό».

Παραδέχεται ότι ίσως πάσχει από body dysmorphia, πράγμα που κατάλαβε όταν διάβασε το βιβλίο "The Broken Mirror". Κι ενώ περιμένεις ότι έχει αποδεχτεί πλήρως την εικόνα και την ηλικία της (είναι 48 χρονών), δεν είναι έτσι όταν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση. «Αυτή η υψηλή ευκρίνεια δεν σου κάνει καμία χάρη. Ακόμα και για τους νέους ανθρώπους. Είναι δύσκολο και δεν είμαι καθόλου κατά των Botox ή των fillers».

Και δεν είναι να απορείς που νιώθει έτσι, όταν ξέρουμε πια ότι όλες οι ηθοποιοί με μεγάλη καριέρα, είχαν ακούσει κάποτε ότι μετά τα 40 τελειώνει η ζωή σου. «Μου είχαν πει ότι τότε δεν θα θέλει να με γαμ@@@ κανείς, μάλλον επειδή δεν θα λειτουργούν σιγά σιγά τα αναπαραγωγικά μου όργανα. Με έκαναν έξαλλη. Κάθε ηλικία σου δίνει σημαντικές εμπειρίες και πρέπει να είμαστε περήφανες», είπε πρόσφατα η σοφή Naomi Watts, και εμείς απλώς συμφωνούμε απόλυτα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Allure

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.