CELEBRITIES

Ο Chris Pine μάς λύνει επιτέλους την απορία: Τον έφτυσε ή όχι ο Harry Styles;


JTeam

2 Μαρτίου 2023

Ο Chris Pine μάς λύνει επιτέλους την απορία: Τον έφτυσε ή όχι ο Harry Styles;
Esquire/markseliger
Το βίντεο πάντως λέει άλλα

Αν υπάρχει ένα top 3 κορυφαίων στιγμών στην ποπ κουλτούρα, για το 2023, το δράμα του cast του "Don't Worry Darling" είναι σίγουρα μέσα. Κι αν πρέπει να διαλέξουμε κάτι συγκεκριμένο, θα πάμε σίγουρα με το αδιόρατο φτύσιμο του Harry Styles στα πόδια του Chris Pine, ή τουλάχιστον αυτό που πιστεύουμε ότι είδαμε.

Ο αποδέκτης του σάλιου, μίλησε επιτέλους μετά από τόσους μήνες, στο Esquire, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Ίσως επειδή λέει ότι δεν υπήρξε φτύσιμο, αν και στο βίντεο φαίνεται σαν να τον φτύνει.

«Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ο Harry είναι ένα πολύ πολύ ευγενικό παιδί. Ήμουν στο αεροπλάνο με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μου, η οποία πιστεύει ότι αυτό το μαλλί με κάνει να μοιάζω με τη Rachel από τα Φιλαράκια, και επιστρέφουμε από τη Βενετία. Κοιμάμαι, νιώθω τέλεια και με ξυπνά για να μου πει ότι πρέπει να ετοιμάσουμε ένα μήνυμα για αυτό που συνέβη. Κι εγώ αναρωτήθηκα. Μου έδειξε το βίντεο και μοιάζει όντως σαν να φτύνει. Αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο».

Αυτό που τελικά συνέβη, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ότι αντάλλαξαν ένα inside joke για τη βαρετή διαδικασία της προώθησης της ταινίας. «Νομίζω ότι αυτό που μου είπε σκύβοντας προς το μέρος μου, ήταν "Είναι απλά λέξεις, σωστά;". Είχαμε αυτό το μικρό αστείο, επειδή είχαμε όλοι jetlag και προσπαθούσαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και ο εγκέφαλός σου γίνεται πουρές και δεν έχεις ιδέα τι λες. Ότι και καλά πετούσαμε απλά λέξεις».

Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον Chris Pine φυσικά. Αφού έτσι λέει, έτσι θα είναι. Από την άλλη, το επίμαχο βίντεο δεν δείχνει τον Styles να μιλά, αλλά να κάνει μία κίνηση με το στόμα του, που δείχνει σαν να φτύνει. Και αυτό που επιβεβαίωσε τη σκέψη μας, ήταν η αντίδραση του Pine, που δείχνει να εκπλήσσεται και να κουνά το κεφάλι του τύπου «τι έκανε πάλι το βλαμμένο»; Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Esquire

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.