UPDATE #NOW

Grammy 2023: Η Taylor Swift πήρε το βραβείο της πιο υποστηρικτικής πρώην (του Harry Styles)


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2023

Grammy 2023: Η Taylor Swift πήρε το βραβείο της πιο υποστηρικτικής πρώην (του Harry Styles)
Έχουν περάσει εξάλλου 10 χρόνια από τον χωρισμό τους

Δεν έχει καμία σημασία αν έχεις γράψει ολόκληρους δίσκους για τον πόνο που σου προκάλεσαν οι πρώην σου. Δεν έχει καν σημασία αν έχεις μιλήσει για αυτούς δημόσια και για το άγχος που σου προκαλούσαν. Water under the bridge για την Taylor Swift, που χειροκρότησε με το παραπάνω τον Harry Styles στα χθεσινά βραβεία Grammy.

Αν και είχαν συναντηθεί ξανά στα Grammys 2021, όπου μίλησαν και χαλαρά, τώρα είδαμε την Taylor να χορεύει κατά τη διάρκεια του σόου του αλλά και να τον χειροκροτά όρθια, κατά την παραλαβή του βραβείου του, και μάλιστα ενώ ήταν συνυποψήφιοι σε δύο κατηγορίες. Προφανώς και το Twitter ανέλαβε δράση και μάς έδειξε τις στιγμές από κάθε πιθανή γωνία λήψης.

Για όσους δεν θυμούνται, το ζευγάρι έβγαινε μόνο για κανά δύο μήνες στο τέλος του 2012. Ήταν όμως αρκετό για να κάνει και τους δύο να μιλήσουν δημόσια για αυτή. «Το νούμερο ένα συναίσθημα που επικρατούσε σε αυτή τη σχέση ήταν το άγχος. Γιατί ήταν έντονη και εύθραυστη. Πάντα αναρωτιόμουν ποιο θα ήταν το επόμενο εμπόδιο και πότε θα τελειώσει. Σε 3 μέρες; Σε δύο εβδομάδες; Κι ενώ ελπίζεις ότι θα έχεις μία υγιή και στέρεα σχέση, δεν είναι πάντα αυτή η περίπτωση. Αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική και ιδιαίτερη», έλεγε η Swift το 2015.

Όλοι υποστήριζαν ότι το album της, "1989", περιείχε αρκετά κομμάτια που περιέγραφαν αυτή τη σχέση με τον Harry Styles. «Σκέφτομαι για το τι σημαίνει για εμένα να γράφεις τραγούδια για κάποιον άλλο. Είναι κολακευτικό, ακόμα κι αν το τραγούδι δεν είναι κολακευτικό γιατί ξοδεύεις χρόνο για κάποιον άλλον. Ειδικά η Taylor είναι σπουδαία στιχουργός. Τουλάχιστον είναι καλά τραγούδια». Μιλάμε για πολιτισμό από παλιά.