CELEBRITIES

Η Emilia Clarke ανέβασε selfie και έχει το θράσος να έχει ρυτίδες


Κλέλια Φατούρου

3 Μαρτίου 2023

Η Emilia Clarke ανέβασε selfie και έχει το θράσος να έχει ρυτίδες
Instagram/Emilia Clarke
Η ηθοποιός τόλμησε να βγάλει φωτογραφία, ενώ έχει ρυτίδες. Τρομερό;

Η Emilia Clarke είναι 36 χρονών και αυτό είναι σίγουρα το πρώτο λάθος βήμα, αν θες να ποστάρεις μία φωτογραφία σου. Το δεύτερο λάθος της είναι ότι η φωτογραφία ήταν κοντινή και, κάθισε για να μην σου έρθει απότομο, χωρίς κανένα φίλτρο!

Της έκανε η μαμά της δώρο μία κούπα με ένα μήνυμα σοφίας, όπως η ίδια το αποκάλεσε, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι «Τα καταφέρνουμε μια χαρά». Το μήνυμα ήταν μάλλον θετικό, αλλά η εικόνα της σε καμία των περιπτώσεων. «Lmao, η Daenerys Targaryen δεν χτύπησε απλά στον τοίχο, αλλά πέρασε μέσα από αυτόν με δράκο». Ένα σχόλιο από έναν χρήστη με 100 χιλιάδες followers, που αυτοπροσδιορίζεται ως gamer και βετεράνος δημοσιογράφος. Υπήρξαν φυσικά εκείνοι που συμφώνησαν για το ότι δείχνει πολύ μεγάλη, ότι είναι σχεδόν 40 και ανύπαντρη και άλλα τέτοια ωραία.

Το μόνο θετικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία αντέδρασε, βάζοντας στη θέση τους αυτούς που σχολιάζουν μία γυναίκα για την εμφάνισή της. Που αγνοούν ότι έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας (αν και στην πραγματικότητα αυτή είναι μία άσχετη πληροφορία). Που συγκρίνουν τις ρυτίδες έκφρασης και ηλικίας με την απόλυτη ασχήμια.

Για την ιστορία, η ηθοποιός είχε δύο εγκεφαλικά, πολύ πριν τα 30 της. Το ότι είναι ζωντανή και σε θέση να δουλεύει, να ποζάρει και να χαμογελά, δεν ήταν δεδομένο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αλλά ακόμα και αν δεν υπήρχε πρόβλημα υγείας, είναι τρομακτικό το πώς τα φίλτρα και οι αισθητικές παρεμβάσεις έχουν γίνει η κανονικότητα και αν είσαι επώνυμη γυναίκα άνω των 30, δεν σου επιτρέπεται να μεγαλώνεις φυσιολογικά και να έχεις το πόδι της χήνας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.