UPDATE #NOW

Η Jena Malone αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα γυρίσματα του "The Hunger Games"


Κλέλια Φατούρου

2 Μαρτίου 2023

Η Jena Malone αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα γυρίσματα του "The Hunger Games"
Schon Magazine/raulromo
Η ηθοποιός μπήκε στο franchise το 2013, στην ταινία "Catching Fire", και 10 χρόνια μετά, μοιράζεται τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε

Η Jena Malone αποφάσισε να προβεί σε αποκαλύψεις, μέσα από ένα post στο Instagram. Η ηθοποιός μπήκε στο franchise του Hunger Games το 2013, στην ταινία "Catching Fire", και 10 χρόνια μετά, μοιράζεται τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία μετά το τέλος των γυρισμάτων του "Mockingjay: Part Two" και έπρεπε να πω αντίο σε όλους στο σετ. Ήμασταν σε ένα υπέροχο κτήμα της γαλλικής εξοχής και ζήτησα από τον οδηγό να με αφήσει σε αυτό το χωράφι για να μπορέσω να κλάψω και να αιχμαλωτίσω τη στιγμή».

Κι ενώ δεν περιμένεις τη συνέχεια, η Malone λέει ότι εκείνη η περίοδος στο Παρίσι ήταν απίστευτα δύσκολη, γιατί περνούσε έναν κακό χωρισμό και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από κάποιον συνάδελφό της. «Παρόλα αυτά, ένιωθα τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό το project και τους ανθρώπους που γνώρισα και ήρθα πιο κοντά. Μία μίξη συναισθημάτων που τώρα μαθαίνω πώς να διαχειριστώ».

Εύχεται να μην είχε ζήσει κάτι τόσο τραυματικό αλλά ίσως αυτό να είναι η ζωή. Το να συνεχίζεις μέσα από την ομορφιά, αλλά και το χάος. «Πάλεψα πολύ για να κάνω ειρήνη με τον εαυτό μου και το άτομο που με παραβίασε. Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν δύσκολο να μιλώ για αυτόν τον ρόλο χωρίς να αναβιώνω εκείνη τη στιγμή».

Jenny.Gr

Σήμερα δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει και να βρει την ευτυχία ενώ προτρέπει τους followers της να της στείλουν μήνυμα αν έχουν ανάγκη να μοιραστούν κάτι. Σε ερώτηση που της έκαναν γιατί δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, εκείνη απάντησε πως δεν το κάνει εξαιτίας του cancel culture. Επίσης πιστεύει ότι η το σύστημα της δικαιοσύνης δεν πρόκειται να τη βοηθήσει στη θεραπεία της. Να πούμε όμως ότι μπορεί να βοηθήσει πιθανά μελλοντικά θύματα, που δεν γνωρίζουν τη δράση του, αφού δεν έχει τιμωρηθεί για αυτό που έκανε πριν 10 χρόνια.