CELEBRITIES

Drew Barrymore: Όταν ξανάρχισε το ποτό, ο ψυχολόγος της παραιτήθηκε - «Δεν μπορώ άλλο»


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Drew Barrymore: Όταν ξανάρχισε το ποτό, ο ψυχολόγος της παραιτήθηκε - «Δεν μπορώ άλλο»
Η ηθοποιός εξήγησε πως αυτή η αμφιλεγόμενη προσέγγιση την ταρακούνησε

Η Drew Barrymore μιλά συχνά για τις καταχρήσεις και έχει εξηγήσει πώς αυτές όριζαν τη ζωή της, κατά καιρούς. Τώρα, σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times, εξήγησε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο σημείο, που ο ψυχολόγος της διέκοψε τη συνεργασία τους, επειδή εκείνη δεν έκοβε το ποτό.

Η ηθοποιός, η οποία ήταν 13 ετών την πρώτη φορά που μπήκε για αποτοξίνωση, στράφηκε στο αλκοόλ όταν, το 2016, πήρε διαζύγιο από τον Will Kopelman. Αισθανόταν ότι είχε απογοητεύσει τις δύο κόρες της, Olive και Frankie, ένιωθε μόνη και το αλκοόλ ήταν ο τρόπος της να διαχειριστεί την κατάθλιψη.

«Φαίνεται να σε εμπνέουν τόσο οι άλλοι, όμως φέρεσαι σκ*τα στον εαυτό σου», μονολογούσε. «Πότε θα γίνεις αρκετή για σένα;»

Έπινε, λοιπόν, επειδή ένιωθε «λειτουργική». Κι ο ψυχολόγος της, Barry Michaels, της έδωσε τελεσίγραφο – ή θα το έκοβε, ή θα έληξε η συνεργασία τους.

«Είπε “Δεν μπορώ άλλο”. Ήταν όλο για εμένα και το ποτό. Του είπα “Καταλαβαίνω. Δε σε έχω σεβαστεί ποτέ περισσότερο. Βλέπεις, δεν τα πηγαίνω καλύτερα. Κι ελπίζω πως, μία μέρα, θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη σου”».

Κι οι φίλοι της Barrymore ανησυχούσαν – η Cameron Diaz έχει δηλώσει πως «ήταν δύσκολο να το βλέπεις».

«Αλλά ήξερα πως αν έμενα κοντά της και της έδινα τη στήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της», είχε πει. «Την πίστευα απόλυτα. Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολη ήταν η παιδική της ηλικία, και μετά πήγε στην άλλη άκρη μπορώντας να σώσει τον εαυτό της».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.