UPDATE #NOW

Η Drew Barrymore έχει γενέθλια και ο Penn Badgley της έκανε έκπληξη μία σκηνή από το "You"


Κλέλια Φατούρου

23 Φεβρουαρίου 2023

Η Drew Barrymore έχει γενέθλια και ο Penn Badgley της έκανε έκπληξη μία σκηνή από το "You"
Η Barrymore είναι τεράστια fan της σειράς

Η Drew Barrymore έκλεισε τα 48 και της έκαναν μία πολύ καλή έκπληξη στο στούντιο της εκπομπής της, "The Drew Barrymore Show". Αφού της έδεσαν τα μάτια, ενώ εκείνη φορούσε τα γιορτινά και πολύχρωμα ρούχα της, την έβαλαν σε ένα μεγάλο γυάλινο κλουβί, με κανονικό δωμάτιο, που παρέπεμπε ξεκάθαρα στη σειρά "You".

Ο συμπαρουσιαστής της, Ross Mathews, την οδήγησε εκεί, με την Drew να είναι απόλυτα ενθουσιασμένη με αυτό που συμβαίνει. Και ενθουσιάστηκε ακόμη περισσότερο με αυτό που ακολούθησε. «Λοιπόν Drew, είσαι σε ένα γυάλινο κλουβί επειδή ξέρουμε ότι λατρεύεις μία συγκεκριμένη σειρά. Έτσι, φέραμε το You σε εσένα».

Και κάνει είσοδο ο Penn Badgley, ο μόνος serial killer που λατρεύεται από όλες τις γυναίκες, αν και δεν θα έπρεπε, όπως πολύ σωστά επαναλαμβάνει και ο ίδιος. Η Barrymore τον βλέπει και πέφτει στο πάτωμα, με τον Badgley να της φωνάζει «Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το θες αυτό!».

Της κάνει δώρο ένα καθαριστικό, γιατί ξέρει ότι η ηθοποιός μισεί τους λεκέδες. «Με ξέρεις τόσο καλά!», του απαντά, συμπληρώνοντας ότι ζει τη φαντασίωση κάθε γυναίκας. Βασικά έχει μπει εντελώς στον ρόλο, ενώ ο Badgley νιώθει μία ελαφριά αμηχανία, επειδή δεν θα έπρεπε να αποθεώνεται ως serial killer και stalker γυναικών.

Σε κάθε περίπτωση, η Drew είναι τεράστια fan του ηθοποιού, τον ευχαριστεί για τα βίντεό του στο TikTok, όπου χορεύει. Μία έκπληξη γενεθλίων που δεν θα ξεχάσει ποτέ της.