CELEBRITIES

Ο Pedro Pascal αρνήθηκε να διαβάσει sexy tweets στο κόκκινο χαλί για ταινία Disney- Μα τι περίεργο


Κλέλια Φατούρου

6 Μαρτίου 2023

Ο Pedro Pascal αρνήθηκε να διαβάσει sexy tweets στο κόκκινο χαλί για ταινία Disney- Μα τι περίεργο
Twitter/Isa Andor
Όταν τα όρια ξεπερνιούνται και νιώθεις ετεροντροπή

Ο Pedro Pascal είναι πλέον ο hot daddy της ποπ κουλτούρας, και αυτό δεν είναι τόσο χαριτωμένο όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Είναι σέξι, και αυτό είναι αυταπόδεικτο, αλλά αυτό μάλλον μάς δίνει μία ανεξήγητη άνεση να λέμε και να φερόμαστε όπως θέλουμε μπροστά τους. Καλά, όχι εμείς, οι δημοσιογράφοι που τον συναναστρέφονται.

Αν μάλιστα είναι προσιτός άνθρωπος, έχει χιούμορ και δεν χαλά χατίρια, αυτό κάπως παρερμηνεύεται. Αυτό τουλάχιστον απεδείχθη στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας "The Mandalorian 3", όπου και πρωταγωνιστεί.

Μία ρεπόρτερ του Access Hollywood τον πλησίασε και του έδειξε στο κινητό μία λίστα με sexy tweets που έχουν γραφτεί για εκείνον. Του ζήτησε να τα διαβάσει δυνατά, ο Pascal τα διάβασε γρήγορα από μέσα του και αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας ότι θα τα κρατήσει για τον εαυτό του. Και είναι η πρώτη φορά που ο 47χρονος ηθοποιός αρνείται κάτι που του ζητούν δημόσια. Φαντάσου πόσο dirty θα ήταν τα μηνύματα.

Το θέμα είναι ότι αυτή του η άρνηση, που έγινε viral, πυροδότησε μία συζήτηση γύρω από το πόσο εύκολο είναι να ζητάς ό,τι θες από celebrities, χωρίς να σκέφτεσαι ότι είναι άνθρωποι που έρχονται σε δύσκολη θέση. Πόσω μάλλον όταν γίνεται στο κόκκινο χαλί, και όχι σε κάποια συνέντευξη ή βίντεο με συνεννόηση. Πόσω μάλλον όταν γίνεται σε πρεμιέρα για ταινία της Disney.

Αφού μιλάμε για το Mandalorian, ο Pascal είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι υπάρχουν γονείς που του ζητούν να μιλήσει στα παιδιά τους με τη φωνή του ρόλου. «Ακούγεται εντελώς ακατάλληλο. Είναι ανατριχιαστικό και δεν λειτουργεί στην κανονική ζωή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.