CELEBRITIES

Ο ψυχολόγος της Drew Barrymore εξηγεί γιατί παραιτήθηκε όταν εκείνη ξανάρχισε να πίνει


JTeam

9 Μαρτίου 2023

Ο ψυχολόγος της Drew Barrymore εξηγεί γιατί παραιτήθηκε όταν εκείνη ξανάρχισε να πίνει
Instagram/The Drew Barrymore Show
Έτσι όπως τα λέει, υπάρχει μία λογική

Πριν λίγες μέρες, η Drew Barrymore μίλησε για τη σχέση με τον ψυχολόγο της και πώς επηρεάστηκε, όταν η ηθοποιός άρχισε να πίνει ξανά, λίγο μετά το διαζύγιό της. Ο Barry Michels λοιπόν, της ζήτησε να διακόψουν τις συνεδρίες, κάποια στιγμή του 2016.

«Είπε “Δεν μπορώ άλλο”. Ήταν όλο για εμένα και το ποτό. Του είπα “Καταλαβαίνω. Δε σε έχω σεβαστεί ποτέ περισσότερο. Βλέπεις, δεν τα πηγαίνω καλύτερα. Κι ελπίζω πως, μία μέρα, θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη σου”».

Η αλήθεια είναι ότι κάπως απορήσαμε με την αντίδρασή του, αφού ως ειδικός, θα έπρεπε να περιμένει ότι ίσως ένας άνθρωπος με εξαρτήσεις, χάσει τον αυτοέλεγχό του, ειδικά όταν περνά μία πολύ δύσκολη προσωπική φάση. Εκείνος λοιπόν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, απαντώντας με ένα mail στο EW.

«Υπάρχουν φορές που ένας θεραπευτής πρέπει να ακυρώσει τις συνεδρίες, μέχρι ο ασθενής να είναι πρόθυμος να σταματήσει χρόνιες, αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, που γίνονται εμπόδιο στη θεραπεία». Ο ψυχολόγος που έχει αναλάβει και την Gwyneth Paltrow ,το ανέλυσε λίγο παραπάνω.

«Ευτυχώς, στη συγκεκριμένη περίσταση, μιλάμε για την Drew Barrymore, έναν από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Έκανε το σωστό για τον εαυτό της και μπορέσαμε να επανέλθουμε στις συνεδρίες μας». Σύμφωνα με την ίδια, σταμάτησε να πίνει το 2019, λίγο μετά το γύρισμα του πιλότου της εκπομπής The Drew Barrymore Show, που της έδωσε την ευκαιρία για νέα καριέρα.

Η 48χρονη ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τους εθισμούς, που δυστυχώς ξεκίνησαν σε πολύ μικρή ηλικία. Αν και κατάφερε να παραμείνει νηφάλια για πολλά χρόνια, το διαζύγιό της από τον Will Copelman, με τον οποίο έχουν δύο κόρες ήταν πάρα πολύ δύσκολο και ότι ενώ το πάλεψαν πάρα πολύ για το καλό της οικογένειας, δεν τα κατάφεραν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.