CELEBRITIES

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η συγκινητική ανάρτησή του για την Μαρία Καβογιάννη


JTeam

18 Μαρτίου 2023

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η συγκινητική ανάρτησή του για την Μαρία Καβογιάννη
Instagram/christopherpapakaliatis
Η διεθνής καριέρα και η όμορφη ανάρτηση

Η μεγάλη επιτυχία της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» είναι αδιαμφισβήτητη. Είτε σου άρεσε, είτε όχι η σειρά έχει κάνει πάταγο και από τις 17/3/2023 είναι διαθέσιμη στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Νέα Ζηλανδία, στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αφρική με τίτλο "Maestro in Blue".

Ο Παπακαλιάτης βραβεύτηκε για την σειρά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος -και ίσως κάτι ακόμα που ξεχνάω- μέσα από το αεροπλάνο έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την Μαρία Καβογιάννη.

Στην ανάρτηση η Μαρία Καβογιάννη μιλάει Αγγλικά και ετοιμάζεται για τη διεθνή της καριέρα. Ονομάζοντάς την «Γράμμα στη Μαρία» ο Παπακαλιάτης είπε πως ό,τι ευχήθηκε η Μαρία Καβογιάννη για την σειρά τελικά έγινε πραγματικότητα και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του Β’ κύκλου θα ξεκινήσουν σύντομα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.